Junior Management Assistent (werkstudent)

Bedrijf
CGI
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant
Functiebeschrijving:

Ben jij nog aan het studeren en wil je alvast werkervaring opdoen? Sta jij bekend om je organisatietalent en een vriendelijk karakter? Dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken een werkstudent die goed is in het organiseren en coördineren van diverse werkzaamheden

Jouw rol in ons team
Als werkstudent en junior management assistent werk je in een dynamische omgeving waarbij je veel interactie hebt met zowel collega's als klanten. Je ondersteunt het management én het team binnen jouw unit vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam. Deze rol is voor 24 uur per week.
Je werkzaamheden zijn onder andere:
• Plannen, organiseren, bijwonen en verzorgen van bijeenkomsten, evenementen en vergaderingen (intern/extern).
• Beheren van agenda’s en maken van afspraken.
• Bijhouden en bewaken van diverse administratieve processen en data.
• Het plaatsen van bestellingen en zorgen voor de administratieve afhandeling via het inkoopsysteem.
• De administratieve ondersteuning voor werving- en selectieprocessen en het afhandelen van het onboarding proces van nieuwe medewerkers.
• Onderhouden van relevante intranetpagina’s, teamoverzichten en centrale opslag van documentatie op unitniveau.

Hoe jij ons team versterkt
Jij neemt graag het voortouw, schakelt vlot en voelt je thuis in een omgeving die voortdurend in beweging is. Zelfstandigheid, nauwkeurigheid en het vermogen om prioriteiten te stellen, zijn jou op het lijf geschreven.
Daarnaast heb je:
• Affiniteit met secretarieel werk;
• Een afgeronde opleiding in secretariële studies (of een gerelateerd vakgebied);
• Minimale beschikbaarheid van 2 dagen
• Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels;
• Ervaring met Microsoft Office.

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie-, transport- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld. We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.
We bieden:
• Een uitstekend salaris
• Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Een contract voor bepaalde tijd;
• De mogelijkheid om CGI-aandeelhouder te worden.

Sluit je aan bij ons team en solliciteer direct!
Solliciteer direct met een korte motivatie en CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Mirjam Spek, via 06-20018526 of Belinda Brinkman, via 06-10681706.

Heb je nog vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met mij, Chris Nikijuluw, NL Recruitment Manager via 06-20451105 of via chris.nikijuluw@cgi.com

Wat mag je van ons verwachten:

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Stage informatie

Bedrijf: CGI

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!