Stagiair Communicatie

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant
What impact will you make?

Verhalen vertellen vanuit de inhoud met de juiste boodschap. Dat is wat je doet bij Deloitte als Stagiair Communicatie. Verhalen rondom technische ontwikkelingen die de toekomst op dit moment vormgeven. Die effect hebben op de toekomst van ons werk, van voedsel of de gezondheidszorg.  Je weet dit te vertalen naar nieuwswaardige content voor een extern publiek. Zo maken we ieder jaar data-analyses van ons land binnen het project State of the State , produceren en publiceren we onze eigen podcasts en documentaires en doen we mooie projecten binnen de Deloitte Impact Foundation. Stuk voor stuk projecten die aandacht verdienen en ook krijgen, zo was onze collega Sabrina Vuyk onlangs op AD.nl te zien met het Geldexamen . Help jij mee om die verhalen op te halen en te delen via onder meer onze social media kanalen?

This is how

Als Stagiair Communicatie ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • Schrijven van teksten voor o.a. web en social media, met de juiste doelgroep in je achterhoofd;
 •  (Meedenken in het) maken en verspreiden van rijke, kwalitatieve content die gedeeld kan worden via de diverse kanalen;
 • Adviseren over social media en de impact ervan op de organisatie;
 • In kaart brengen van de doelgroepen;
 • Schrijven, bewerken en publiceren van content via het CMS;
 • Rapporteren, analyseren en evalueren; levert de gekozen aanpak het gevraagde resultaat?
(W)here

Bij Deloitte, de grootste organisatie op het gebied van Audit en Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory, Tax en Legal. In Nederland kunnen we rekenen op meer dan 5.500 medewerkers vanuit 15 kantoren. Wereldwijd heeft Deloitte ongeveer 250.000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen.

Je maakt onderdeel uit van het team Brand and Communications. Binnen dit team werken circa 20 professionals aan het bouwen en onderhouden van de reputatie van Deloitte, zowel intern als extern. Dat gebeurt in verschillende disciplines zoals corporate communications, interne communicatie, branding & social media, persvoorlichting, sponsoring, corporate responsibility en events. Je standplaats is de Rotterdamse ‘Maastoren’, maar uiteraard kun je ook werken vanuit andere Deloitte-kantoren. Alle communicatiecollega’s werken in grote, open ruimtes en jouw toekomstige bureau staat daar middenin. Je werkt binnen het Brand & PR-team , maar je krijgt ook veel mee van het complete scala aan corporate communicatiewerk.  

Onze werksfeer wordt door Senior Manager Willemijn Zwiep als volgt omschreven:
“Wij zijn een team waar kwaliteit voorop staat. We bedenken innovatieve oplossingen voor interne en externe communicatievraagstukken. We dragen bij aan de business strategie van Deloitte. En we zijn trots op wat we doen!”

What we offer
 • een stagevergoeding;
 • een laptop die altijd en overal met internet verbonden kan worden;
 • een reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studenten-OV;
 • een development program waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen;
 • een 32- tot 40-urige werkweek.
What you offer

Je bent een aanpakker, steekt graag de handen uit de mouwen en bent niet bang je professionele mening te geven. Je bent nieuwsgierig en weet hoe je interessante content op een aantrekkelijke manier kan vertalen naar content voor de zakelijke doelgroep.

Verder heb je voor deze vacature als Stagiair Communicatie de volgende kenmerken:

 • momenteel volg je een hbo/wo-opleiding op het gebied van Marketing of Communicatie, of een andere relevante studie;
 • je bent vanaf maart 2020 voor c.a. 4 tot 5 maanden beschikbaar (4 of 5 dagen per week). Het gaat in principe om een meewerkstage , een afstudeeropdracht is mogelijk in overleg;
 • je bent creatief en goed in het bepalen van de juiste boodschap;
 • je kunt zelfstandig deelprojecten uitvoeren, maar bent vooral een teamplayer;
 • je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Let's make impact. Apply now!

Jouw sollicitatie op deze functie zien we graag tegemoet. Bij Deloitte staan we open voor alle mensen die kwaliteit en ambitie meebrengen. We zijn dan ook benieuwd wie jíj bent.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages