Werkstudent Real Estate Transformation

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Draai mee op projecten en werk aan het voorbereiden van presentaties, workshops en proposals voor klanten. Bij Deloitte.

What impact will you make?

Als werkstudent zal je voornamelijk bezighouden met de volgende thema’s: CRE disruption, RE value chains en the future of work. Je zal je bezig houden met de mogelijkheden voor smart en connected real estate. Het intergreren van een connected real estate project of programma in de bestaande fysieke en digitale structuren. Het bepalen van nieuwe organisatie- en business modellen, en welke smart materialen en bouwmethoden kunnen ingezet worden.  

This is how

Je zal beginnen op een project in The Edge Amsterdam, voor een periode van 3 maanden, en daarna bestaat de mogelijkheid om je werkstudentschap te verlengen en mee te werken bij andere projecten. Binnen elk project variëren je taken en verantwoordelijkheden, wat het werk afwisselend maakt. Je zal on-the-job leren hoe je de bewezen Deloitte methodieken toepast, terwijl je nauw samenwerkt met je project manager en andere teamleden.
 

(W)here

Bij Deloitte, de grootste organisatie op het gebied van Audit en Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory, Tax en Legal. In Nederland kunnen we rekenen op meer dan 1.500 consultants. 

Jouw Real Estate expertise binnen de Operations Transformation offering zet je in samen met andere specialisten uit het Business Operations portfolio in Amsterdam (The Edge).

Je gebruikt jouw sectorspecifieke kennis in zowel gevestigde als opkomende markten om te adviseren, ontwerpen en het implementeren van oplossingen die de kernactiviteiten van onze klanten zullen transformeren.

Met onze brede expertise (operationele modeltransformatie, strategische kostentransformatie, vastgoed- en locatiestrategie) help je klanten om hun strategische richting binnen het domein van de bedrijfsvoering te bepalen en uit te voeren. Je maakt deel uit van een team dat zich richt op het drastisch verbeteren van de bedrijfsprestaties. Business Model Transformation biedt oplossingen op maat, van strategie tot implementatie, waarbij je het volledige potentieel van de technologie benut en bedrijven helpt om moderne technologieën te omarmen die hen helpen om te gedijen in de huidige digitale wereld.”

Binnen de gehele Consulting afdeling staan innovatie en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Natuurlijk maakt Consulting ook flinke impact. Bekijk hier  een voorbeeld.

Onze werksfeer wordt door Hanneke Brouwer (Senior Manager) als volgt omschreven: “BMT bestaat uit een diverse groep gedreven professionals die bewust bezig zijn met hun eigen ontwikkeling, van elkaar willen leren en altijd bereid zijn een ander te helpen. Op de vloer kan je altijd iemand vinden om een praatje mee te maken!”

Meer weten over het werken binnen Real Estate Transformation? Lees dan nu de blog  van Lisa Kuijpers. 

What we offer
 • naast een vast salaris, krijg je een laptop en, indien van toepassing, een reiskostenvergoeding van Deloitte;
 • flexibele werktijden;
 • doorgroeimogelijkheden (als je als Werkstudent succesvol bent, kan het zijn dat je doorgroeit naar een functie als Junior Consultant;
 • een learning program waar je gebruik van kan maken en je doorlopend kan ontwikkelen;
 • een coach waarmee je samen werkt aan jouw ontwikkeling in soft- en hard skills.
What you offer

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving en voldoet aan onderstaand profiel, maken we graag kennis met jou!

 • master student Bouwkunde, Bouwtechniek, Bouwmanagement, Construction Management, Real Estate, Economie, Finance, Bedrijfskunde, Bestuurskunde of een bèta studie met bedrijfskundige affiniteit;
 • minimale beschikbaarheid van 3 maanden, 3 dagen per week. Hierbij is het mogelijk dit in overleg voor periodes af te stemmen indien studie en/of andere verplichtingen dit vragen;
 • je krijgt energie van vastgoed(organisatie)vraagstukken;
 • je beschikt over een bovengemiddeld analytisch vermogen en conceptueel denkniveau;
 • je bent in staat om complexe analyses te vertalen naar heldere en overtuigende presentaties;
 • uitstekende communicatieve eigenschappen en een scherp waarnemingsvermogen;
 • een flexibele teamspeler die de confrontatie aan durft te gaan;
  groot verantwoordelijkheidsgevoel, een doorzetter met oog voor kwaliteit, goed in het presteren onder tijdsdruk;
 • je bent zelfkritisch, leergierig en staat open voor feedback;
 • je daagt jezelf continu uit en streeft ernaar het maximale impact te maken in je studie, je werk en/of de samenleving.
Let's make impact. Apply now!

Herken jij je in dit profiel? Je kan solliciteren door jouw CV, motivatie en cijferlijsten van VWO, Bachelor en Master (tot nu toe) te uploaden. Bij Deloitte staan we open voor  alle mensen die kwaliteit en ambitie meebrengen. We zijn dan ook benieuwd wie jíj bent.

Vragen? Voor de antwoorden neem je contact op met recruiter Kayleigh Jansen via +31 (0)6 50182023.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages