Afstudeeropdracht Optimalisatie van Interne Bedrijfsprocessen

Bedrijf
Opleidingsniveau
HBO
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In een dynamische zakelijke omgeving is het cruciaal voor organisaties om hun interne bedrijfsprocessen voortdurend te evalueren en optimaliseren om concurrentievoordeel te behouden. Deze afstudeeropdracht heeft als doel de interne bedrijfsprocessen van Cegeka Business Solutions te onderzoeken, te verbeteren en vast te leggen om de algehele efficiëntie te vergroten. Door deze optimalisatie streven we ernaar om de kwaliteit van dienstverlening te verbeteren en organisatorische flexibiliteit te vergroten.Ook Operational Excellence is hierin belangrijk.

 • Doelstellingen: Procesidentificatie en -documentatie. Identificeer en documenteer alle belangrijke interne bedrijfsprocessen binnen Cegeka Business Solutions. Breng de onderlinge relaties en afhankelijkheden tussen deze processen in kaart.
 • Analyse van huidige processen: Voer een grondige analyse uit van de geïdentificeerde bedrijfsprocessen om inefficiënties, knelpunten en mogelijkheden voor verbetering te identificeren.
 • Efficiëntieverbetering: Ontwikkel strategieën en aanbevelingen voor het optimaliseren van de geïdentificeerde processen met als doel de efficiëntie te verhogen.
 • Kostenanalyse: Identificeer mogelijkheden voor kostenreductie zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van dienstverlening.
 • Implementatieplan: Documenteren van de bedrijfsprocessen. Ontwikkel een gedetailleerd implementatieplan voor de voorgestelde optimalisaties. Bied concrete stappen, verantwoordelijkheden en tijdslijnen voor de uitvoering van verbeteringen.
 • Monitoring en Evaluatie: Stel meetbare prestatie-indicatoren vast om de voortgang van de geïmplementeerde verbeteringen te volgen. Evalueer regelmatig de effectiviteit van de optimalisaties en pas het implementatieplan indien nodig aan.
 • Door het vervullen van deze doelstellingen beoogt deze afstudeeropdracht niet alleen een theoretisch begrip van procesoptimalisatie te bieden, maar ook concrete waarde toe te voegen aan Cegeka Business Solutions door middel van praktische en haalbare verbeteringen in de interne bedrijfsprocessen.

Wat breng jij mee?
 • Een uitdagende afstudeeropdracht binnen een toonaangevend bedrijf.
 • De mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en je theoretische kennis toe te passen in een dynamische omgeving.
 • Begeleiding door ervaren professionals met expertise in bedrijfsprocessen.
 • Een inspirerende en professionele werkomgeving waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en jezelf kunt ontplooien.
 • Een passende vergoeding voor je afstudeeropdracht.

Wat hebben wij jou te bieden?

Aspire to more: onze belofte aan jou

Je krijgt bij Cegeka alle ruimte om jezelf als professional verder te ontwikkelen. Samen realiseren we wat je écht wil betekenen voor onze klanten en collega’s. We nodigen je graag uit om met ons mee te groeien. In een ongekende veelzijdigheid aan uitdagende, betekenisvolle IT-projecten. Zet je stempel op projecten bij aansprekende klanten waarbij we het verschil maken. Aspire to more.


We werken hier altijd met elkaar samen. Intensief, met veel plezier en betrokkenheid. Binnen een cultuur gedreven door familiewaarden: vol vertrouwen, mensgericht, open, loyaal en respectvol. Met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Kom deel uitmaken van de volgende fase van een trots, succesvol, snelgroeiend, innovatief, Europees IT-bedrijf vol ambities.

Stage informatie

Bedrijf: Cegeka

Opleidingsniveau: HBO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!