Scriptiestage Risk Advisory - Enterprise Risk Management

Bedrijf
EY
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Marktconform
Deze stage is niet meer vacant
EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax, Transactions. Met onze expertise, talenten en technologie dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren. 

De omgeving van organisaties is sterk aan verandering onderhevig, door globalisering en technologische ontwikkelingen. EY Advisory begeleidt organisaties hierin. Binnen Advisory werken gespecialiseerde adviseurs in verschillende disciplines; van strategieontwikkeling tot strategie executie binnen alle bedrijfskundige kolommen en in verschillende sectoren. Onze adviseurs adviseren op C-level bij Fortune top 500 bedrijven o.a. op het gebied van IT, Supply Chain, Operational Effectiveness, Finance, Actuarial Services, Technology, Risk en Transactions. 


De adviseurs binnen de afdeling Risk Advisory helpen onze klanten door het inzichtelijk maken en helpen managen van organisatierisico’s. Deze organisatierisico’s kunnen financieel, operationeel of organisatie breed zijn. Wanneer we naar organisatie brede risico’s kijken ligt de focus met name op de risico’s die impact hebben op het behalen van de strategie en het algehele voortbestaan van een organisatie. 


Als scriptie stagiair Enterprise Risk Management zul jij bijdragen aan het ontwikkelen van kennis rondom bewustwording en managen van deze organisatie brede risico’s. Hierbij spelen strategie en digitalisering een belangrijke rol en wordt er steeds meer gebruik gemaakt van Data Analytics en Robotic Process Automation. 


Als scriptiestagiair Enterprise Risk Management zul je deel uitmaken van het IACC (Internal Audit, Control & Compliance) team. 


Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert Voor het uitvoeren van onderzoek in een snel veranderend vakgebied, zoeken wij ambitieuze stagiairs met een focus op het snijvlak van Risk Transformation: 
 • Als scriptiestagiair(e) verricht je zelfstandig onderzoek vanuit ons kantoor, waarbij het onderwerp van de opdracht in onderling overleg wordt vastgesteld. Wij helpen om het onderwerp zo specifiek mogelijk te maken, zodat je hiermee meteen mee kunt draaien in de praktijk. 
 • EY zal jou een begeleider en mentor toewijzen die je ondersteunen bij het formuleren van de probleemstelling bij de start van je scriptie, maar zeker ook (academische) begeleiding geven gedurende je stage. Daarnaast helpt hij/zij je wanneer je praktische vragen hebt en zorgt ervoor dat je, indien gewenst, een aantal dagen kunt meelopen in de praktijk.  
 • Je vindt het een uitdaging om de risico’s op zowel strategisch als operationeel vlak van uiteenlopende bedrijven te doorgronden doormiddel van o.a. interviews en data analyse. 
 • Organisaties zetten risicomanagement in om grip te krijgen op strategische en operationele bedrijfsrisico’s. De gedachte hierachter is dat risicomanagement noodzakelijk is voor het effectief ondersteunen van de strategische, financiële, IT en operationele beslissingen waardoor de prestaties van de organisatie verbeteren.
 

Wat je meebrengt – vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft 
 • Je hebt een WO achtergrond Accountancy, Controlling, IT, Bedrijfskunde, (Bedrijfs)-Economie, wiskunde, data-analyse of een soortgelijke relevante studie. 
 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en hebt aandacht voor details.
 • Je bent in staat de vraag van de klant te vertalen naar passende oplossingen. 
 • Het is een pré als je bereid bent om na een positieve stageperiode bij EY te starten als Advisor. 
 • Uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. 

Wat wij je bieden – een inspirerende werkomgeving
Wij bieden een inspirerende werkomgeving, waar collegialiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Aanvullend bieden we je:  
 • Ontdek de mogelijkheid voor snelle professionele en persoonlijke ontwikkeling; maak een optimale carrière start welke bestaat uit uitdagende projecten, verantwoordelijkheden, het leren van ervaren collega's, een uitgebreid netwerk en het volgen van verschillende workshops. 
 • Je ontvangt een stagevergoeding van €750 per maand conform aan het aantal dagen dat je stage loopt. 
 • Werk aan interessante opdrachten met een sterk innovatief karakter bij een gevarieerde en uitdagende groep klanten.
Klik hier voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt


Word onderdeel van ons highest performing team! 

Heb je vragen, neem dan contact op met Crystle Cairo via +31 (0)6 2125 1398 of via crystle.cairo@nl.ey.com. 


Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een online assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma's, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.  

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages