Stage Communicatiemedewerker

Bedrijf
Locatie
Rotterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Vestiging: Rotterdam

Werkervaring: Student

Vakgebied: Staf & support

Ben jij op zoek naar een meewerkstage waarbij jij je goed kunt ontwikkelen op het gebied van communicatie en marketing? Dan is deze stageplaats, waarbij je zult meewerken op de afdeling Commerciële zaken op ons kantoor in Rotterdam interessant voor jou!
Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het team een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.

Voor onze afdeling Commerciële zaken zijn wij vanaf september 2021 op zoek naar een stagiair(e) die ons team, bestaande uit o.a. communicatieadviseurs, een online marketeer, een event manager en een grafisch vormgever, gaat ondersteunen bij diverse werkzaamheden. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om eigen taken uit te voeren waarvoor je ook zelf de verantwoordelijkheid draagt. Onder je taken vallen o.a. het schrijven van nieuwsberichten, (e-)mailings, nieuwsbrieven, websiteteksten, social media en het beheren van diverse communicatietools en -applicaties. Daarnaast zal je ook administratieve taken oppakken. En hoe meer jij je de rol eigen weet te maken, hoe meer verantwoordelijkheden je ook zal krijgen binnen projecten.

Wat bieden wij?

Een inspirerende en leerzame stageplek binnen een jonge en dynamische organisatie. Wij zijn een internationale onderneming actief in accountancy, belastingadvies en consultancy. Naast een vaste stagevergoeding, vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt. Zo krijg je een vaste mentor, die je tijdens de gehele stageperiode begeleidt. Maar wat Mazars uniek maakt is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte. Ook bieden wij jou de ruimte om te werken aan je schoolopdracht.

Wie ben jij?

• Bezig met een HBO opleiding bijvoorbeeld in Communicatie en/of Marketing
• Een ‘hands on’ mentaliteit
• Zelfstandigheid maar ook een teamplayer
• Goede kennis en ervaring met MS Office (Word, Excel, PowerPoint)
• Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een pre
• Je bent te typeren als energiek, enthousiast, flexibel en servicegericht
• Beschikbaar voor 40 uur in de week

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae naar marketing@mazars.nl.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Mazars

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages