Stagiair(e) People & Change

Bedrijf
Locatie
Amstelveen
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Wil jij als gedreven student een verschil maken in (grootschalige) transformatieprogramma’s bij klanten? Wil jij organisaties helpen hun plannen van papier naar praktijk te brengen? Door gedrag op de werkvloer duurzaam te veranderen? Bijvoorbeeld op het gebied van technologische vernieuwing, digitalisering, cultuur, ESG en cybersecurity? Dan is dit de vacature voor jou.

Als stagiair(e) People & Change ga je samen met een enthousiast team aan de slag om organisaties te ondersteunen bij het realiseren van transformaties. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in het adviesvak en te leren hoe je organisaties kunt helpen met het realiseren van hun ambities. Spreekt deze uitdaging jou aan? Solliciteer dan nu op deze vacature voor 6 Mei!

Jouw uitdagingen

 • Je helpt bij het gestructureerd begeleiden van (grootschalige) veranderprocessen door het ontwerpen en uitvoeren van een effectieve aanpak en creatieve interventies in samenwerking met de klant.

 • Je werkt met ervaren collega’s aan (digitale) end-to-end transformatieprogramma’s in multidisciplinaire teams in verschillende sectoren.

 • Je helpt bij het implementeren van veranderingen door het ontwikkelen van vernieuwende stakeholdermanagement-, communicatie- en trainingsmaterialen (digitaal als fysiek).

Dit neem jij mee
 • Bezig met je WO BSc of MSc opleiding in communicatie, bedrijfskunde of psychologie
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden
 • Je hebt een intrinsieke ambitie om bij te dragen aan het verbeteren van organisaties door middel van communicatie-activiteiten
 • Je bent scherpzinnig, enthousiast en creatief en hebt ervaring met communicatie
 • Je bent vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal
* Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Uit onderzoek blijkt dat voornamelijk mannelijke kandidaten al bij een 60% match solliciteren en vrouwen bij een 100% match. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Wat ga jij doen in deze functie?

KPMG People & Change is een ambitieus en snelgroeiend team binnen KPMG, zowel wereldwijd als in Nederland. Consultants van People & Change zijn experts in gedragsverandering in organisaties. Zo helpen wij organisaties hun ambities waar te maken en duurzame verandering te realiseren. Onze focus is op de mens in organisatieveranderingen.

Wij zijn dagelijks bezig met het begeleiden van organisaties in ontwikkeling. Van het realiseren van digitale transformaties, grote systeemimplementaties, en het begeleiden van fusies en splitsingen. We spelen met onze dienstverlening in op actuele trends en grote maatschappelijke thema’s. Daarom ook onze focus op ESG en Cyber Awareness. Wij bedienen zowel grote als kleine, nationale als internationale klanten in alle mogelijke sectoren.

Als stagiair(e) KPMG People & Change ben jij onderdeel van ons gedreven, energieke en sociale team dat organisaties ondersteunt bij het succesvol realiseren van transformaties. Je draagt bij aan het ontwerpen en uitvoeren van innovatieve oplossingen en interventies voor klanten. Dit kan variëren van het ondersteunen bij de implementatie van het veranderplan tot het ontwikkelen van producten die meteen toepasbaar zijn in de transformatievraagstukken van onze klanten. Alles is erop gericht om het verschil te maken.

Wat vaak begint als een op papier zo logisch klinkende organisatieverandering, blijkt in de praktijk vaak een stuk weerbarstiger. Juist dat maakt organisatieveranderingen zo interessant. Als stagiair(e) werk je vanaf dag één mee aan onze opdrachten. Je bent een volwaardig lid van het projectteam en draait mee op verschillende opdrachten. Op deze manier leer je het vak, de markt, het team en KPMG goed kennen.

“Ik vond het zeer leerzaam en uitdagend om tijdens mijn stage te werken aan complexe vraagstukken van diverse organisaties. Het gaf mij de mogelijkheid om te reflecteren op hoe ik deze uitdagingen kon oplossen en om mijn vaardigheden op dit gebied te ontwikkelen. Wat ik het leukste vond aan mijn stage, was het werken in een zeer divers team. Ik heb ontzettend veel geleerd van mijn collega's en hun verschillende expertisegebieden. Ze stonden altijd klaar om mij nieuwe dingen te leren en mij te ondersteunen bij mijn ontwikkeling.'' – Emma Moeradjan, Voormalig stagiaire People & Change

Dit bieden wij
 • Intensieve begeleiding door een KPMG collega
 • Een ruime stagevergoeding van € 1.000,- per maand op fulltime basis
 • Een laptop
 • Bij KPMG werken we hybride, dus een combinatie van zowel thuis als op kantoor.
 • Een goede springplank voor een startersfunctie binnen KPMG
 • Toegang tot een professioneel netwerk met diverse kennis en ervaring
 • Sociale activiteiten met collega's
 • De opbouw van één betaalde vakantiedag per maand
 • Flexibele uren te combineren met afspraken op de universiteit en andere verplichtingen

Stage informatie

Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!