Volkswagen Pon Financial Services

Adres - en contactgegevens van Volkswagen Pon Financial Services. Neem contact op met Volkswagen Pon Financial Services via telefoon of email.
Volkswagen Pon Financial Services - Contact | Consultancy.nl

Volkswagen Pon Financial Services | Contact

Volkswagen Pon Financial Services - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van Volkswagen Pon Financial Services: een overzicht van Volkswagen Pon Financial Services nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
Volkswagen Pon Financial Services | Consultancy.nl

Volkswagen Pon Financial Services

Volkswagen Pon Financial Services, een lange naam, maar om sterke merken kun je niet heen. Zij vormen onze roots en hebben de basis gelegd voor het brede gamma aan financiële diensten die we bieden. Dit doen we met een passie voor auto’s en met onze jarenlange kennis van financieringen en verzekeringen in de automotive branche.

Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG Duitsland en Pon Holdings B.V. De partnersactiviteiten bestaan voornamelijk uit financieren, verzekeren en leasen aan consumenten en zakelijke relaties.

Deze verschillende financieringsactiviteiten worden uitgevoerd door  DFM financieringen en verzekeringen, DutchLease, Volkswagen Bank, Volkswagen Leasing en EasyRent.

We zijn een financieel gezonde organisatie met een informele cultuur. We zoeken enthousiaste medewerkers met een gedreven en pro –actieve houding en graag willen werken in een organisatie die volop in beweging is.

Business Line:
Volkswagen Bank, Volkswagen Leasing en DutchLease maken onderdeel uit van Volkswagen Financial Services AG; de grootste automotive financier van Europa. Volkswagen Bank en Volkswagen Leasing zijn vertegenwoordigd in 5 continenten en hebben vestigingen in meer dan 35 landen. Volkswagen Bank, Volkswagen Leasing en DutchLease bieden een breed scala aan financieringen, verzekeringen en operationele lease aan; op maat gesneden voor de behoefte aan mobiliteit van onze klanten.

Via de onafhankelijke tussenpersonen worden de financiële producten verkocht. Dit gebeurt onder het label AutoCash. Vanuit Amersfoort werkt een enthousiast team samen met de onafhankelijke tussenpersoon als intermediair. Zo geven we invulling aan de totale financiële behoefte rondom mobiliteit van de consument en het MKB. 

Bedrijfsinformatie van Volkswagen Pon Financial Services: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van Volkswagen Pon Financial Services op Consultancy.nl.
Volkswagen Pon Financial Services - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

Volkswagen Pon Financial Services | Bedrijfsinformatie

Volkswagen Pon Financial Services Nederland

Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal medewerkers
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van Volkswagen Pon Financial Services op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Volkswagen Pon Financial Services - Social Media | Consultancy.nl

Volkswagen Pon Financial Services | Social Media

Werken bij Volkswagen Pon Financial Services: Kom meer te weten over een carrière bij Volkswagen Pon Financial Services en ontdek hoe het is om voor Volkswagen Pon Financial Services te werken.
Volkswagen Pon Financial Services - Werken bij | Consultancy.nl

Volkswagen Pon Financial Services | Werken bij

Volkswagen Pon Financial Services - Werken bij | Consultancy.nl

Volkswagen Pon Financial Services |