Unit4 | Werken bij

Werken kun je overal. Vooruitdenken, dat is waar je carrière bij UNIT4 om draait. Vooruitdenken omdat je bij UNIT4 meewerkt aan de toekomst, door softwareoplossingen te ontwikkelen die organisaties vandaag én morgen laten presteren.

En vooruitdenken door als mens én als professional sneller te groeien dan waar ook. Omdat je werkt bij een bedrijf waar de ambities groot zijn en je ontwikkeling serieus wordt genomen. Vooruitdenken over het werken van morgen. Wij vinden dat een bedrijf dat software ontwikkelt midden in de maatschappij moet staan. Want software is een onmisbaar instrument om in een steeds sneller veranderende wereld te blijven presteren.

UNIT4 helpt organisaties om mee te bewegen en kansen te verzilveren. Wie het werken van de toekomst wil vormgeven, moet software ontwikkelen die klaar is voor morgen. Software vooruitgedacht.

Vooruitdenken over je eigen loopbaan. Wie niet gewoon een baan wil, maar vooruitdenkt waar hij over tien jaar wil staan, kiest voor een omgeving waar de lat hoog ligt. Het werken van morgen vormgeven is een ambitie die er niet om liegt. Wie daarin mee wil (en: kan!) krijgt de kans snel te groeien.

UNIT4 helpt je hier ook bij. Ten eerste met een werkomgeving waar je elke dag wordt uitgedaagd en belangrijk werk doet. Ten tweede met training- en ontwikkelingsprogramma’s die je blik vooruit houden.

Unit4 | Nieuws