Unit4

Adres - en contactgegevens van Unit4. Neem contact op met Unit4 via telefoon of email.
Unit4 - Contact | Consultancy.nl

Unit4 | Contact

Adresgegevens:
Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht
Postbus 5005
3502 JA Utrecht

Contactgegevens:
Telefoon: + 31 88 247 17 77

Unit4 - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van Unit4: een overzicht van Unit4 nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
Unit4 | Consultancy.nl

Unit4

Unit4 is een wereldwijde leverancier van gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Met een jaarlijke omzet van meer dan 500M Euro en meer dan 3000 werknemers wereldwijd leveren wij ERP- en bedrijfsapplicaties in de cloud. Dankzij Unit4-oplossingen kunnen organisaties sneller en tegen lagere kosten innoveren en anticiperen op veranderingen: eenvoudig, snel en kostenefficiënt. Onze software is ontworpen voor mensen en past zich aan uw manier van werken aan. Daarom is ons motto: Unit4. In business for people.

Onze markten

Sinds de oprichting in 1980 hebben we in diverse markten leidende posities verworven. We zijn wereldwijd een van de grootste leveranciers van ERP-software en financieel management systemen.

In de Benelux zijn we een marktbepalende aanbieder van bedrijfssoftware voor o.a. de accountancymarkt, de groothandelsmarkt, de overheid en dienstverlenende sector en de gezondheidszorg. Daarnaast hebben we vooraanstaande posities op de markt voor salarisadministratie, verzuimsoftware, business intelligence en cloud computing.

Consultancy

De keuze voor software ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering maakt u niet dagelijks. U wilt dat de software u vele jaren ondersteunt, meegroeit met uw organisatie en aansluit op uw processen. Onze consultancydiensten helpen u altijd optimale ondersteuning van uw software te krijgen.

Hieronder vindt u de verschillende consultancydiensten van Unit4.

 • Online Consultancy
  Directe hulp op afstand door een ervaren consultant, dat is Online Consultancy. De consultant maakt via veilige inbelsoftware rechtstreeks verbinding met uw computer. 

 • Implementatieconsultancy
  Wanneer u een keuze voor software hebt gemaakt, of kiest voor een uitbreiding, bieden we u implementatieconsultancy aan. Een van onze ervaren consultants komt bij u langs om de software zodanig in te richten dat deze zo goed mogelijk aansluit bij uw werkprocessen en wensen. 

 • Business consultancy
  U wilt het beste uit uw organisatie halen om zo maximaal uw klanten te bedienen en tijdig mee te gaan met de ontwikkelingen in uw branche. Bij het nemen van de juiste beslissingen hebt u soms behoefte aan een sparringpartner. Onze gespecialiseerde business consultants adviseren u graag op het gebied van bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering, verbeteren van operationele processen, het efficiënt inrichten van processen en het optimaal inzetten van ICT. 

 • Procesconsultancy
  Wist u dat u 5% tot 10% kunt besparen door kritisch en objectief naar de processen in uw organisatie te kijken? Bent u zich bewust van de dynamiek van processen en past u uw processen steeds aan naar aanleiding van veranderende wet- en regelgeving? Kortom: hebt u het gevoel dat u controle hebt over de processen in uw organisatie? Door onze jarenlange ervaring in diverse branches kunnen onze procesconsultants uw processen helder in kaart brengen en verbeteren. 

 • Technische consultancy
  Onze technische consultants zijn gespecialiseerd in het installeren van Unit4-software en het onderhouden van uw applicatielandschap. Het technisch beheer uw applicatielandschap nemen we graag van u over zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsvoering. Onze consultants kunnen diverse werkzaamheden voor u uitvoeren, op basis van uw wensen en eisen. 

Unit4 wereldwijd

We richten ons op de groeiende markt van dynamische en snel ontwikkelende organisaties overal ter wereld. Organisaties die succesvol moeten zijn in sterk wisselende omstandigheden in hun specifieke sectoren, helpen we om te gaan met deze veranderingen.

Met de architectuur van onze producten, de krachtige functionaliteit en onze grondige kennis van een groot aantal verticale markten, helpen we onze klanten alert en bijtijds te reageren en effectief in te spelen op veranderingen. Zo maken we het cruciale verschil voor onze klanten in meer dan 100 landen wereldwijd.

Ons hoofdkantoor staat in Nederland (Utrecht), waar we diverse vestigingen hebben. We hebben activiteiten in 26 landen in Europa, Noord-Amerika, Afrika en Azië-Pacific.

Bedrijfsinformatie van Unit4: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van Unit4.
Unit4 - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

Unit4 | Bedrijfsinformatie

Unit4 Nederland

Opgericht
:
Oprichters
:
Type bedrijf
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Aantal medewerkers
:
Omzet
:
CEO / Managing Partner
:
Een overzicht van de social media accounts van Unit4 op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Unit4 - Social Media | Consultancy.nl

Unit4 | Social Media

Unit4 Nederland

Werken bij Unit4: Kom meer te weten over een carrière bij Unit4 en ontdek hoe het is om voor Unit4 te werken.
Unit4 - Werken bij | Consultancy.nl

Unit4 | Werken bij

Werken kun je overal. Vooruitdenken, dat is waar je carrière bij UNIT4 om draait. Vooruitdenken omdat je bij UNIT4 meewerkt aan de toekomst, door softwareoplossingen te ontwikkelen die organisaties vandaag én morgen laten presteren.

En vooruitdenken door als mens én als professional sneller te groeien dan waar ook. Omdat je werkt bij een bedrijf waar de ambities groot zijn en je ontwikkeling serieus wordt genomen. Vooruitdenken over het werken van morgen. Wij vinden dat een bedrijf dat software ontwikkelt midden in de maatschappij moet staan. Want software is een onmisbaar instrument om in een steeds sneller veranderende wereld te blijven presteren.

UNIT4 helpt organisaties om mee te bewegen en kansen te verzilveren. Wie het werken van de toekomst wil vormgeven, moet software ontwikkelen die klaar is voor morgen. Software vooruitgedacht.

Vooruitdenken over je eigen loopbaan. Wie niet gewoon een baan wil, maar vooruitdenkt waar hij over tien jaar wil staan, kiest voor een omgeving waar de lat hoog ligt. Het werken van morgen vormgeven is een ambitie die er niet om liegt. Wie daarin mee wil (en: kan!) krijgt de kans snel te groeien.

UNIT4 helpt je hier ook bij. Ten eerste met een werkomgeving waar je elke dag wordt uitgedaagd en belangrijk werk doet. Ten tweede met training- en ontwikkelingsprogramma’s die je blik vooruit houden.

Unit4 - Werken bij | Consultancy.nl

Unit4 |