Unit4

Adres - en contactgegevens van Unit4. Neem contact op met Unit4 via telefoon of email.
Unit4 - Contact | Consultancy.nl

Unit4 | Contact

Adresgegevens:
Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht
Postbus 5005
3502 JA Utrecht

Contactgegevens:
Telefoon: + 31 88 247 17 77

Unit4 - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van Unit4: een overzicht van Unit4 nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
Unit4 | Consultancy.nl

Unit4

Unit4 is een wereldwijde leverancier van gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Met een jaarlijkse omzet van meer dan 500 miljoen euro en meer dan 3000 werknemers wereldwijd leveren wij ERP- en bedrijfsapplicaties in de cloud. Dankzij Unit4-oplossingen kunnen organisaties sneller en tegen lagere kosten innoveren en anticiperen op veranderingen: eenvoudig, snel en kostenefficiënt. Onze software is ontworpen voor mensen en past zich aan uw manier van werken aan. Daarom is ons motto: Unit4. In business for people.

Onze markten

Sinds de oprichting in 1980 hebben we in diverse markten leidende posities verworven. We zijn wereldwijd een van de grootste leveranciers van ERP-software en financieel management systemen.

In de Benelux zijn we een marktbepalende aanbieder van bedrijfssoftware voor o.a. de overheid, PSOs/ dienstverlenende sector, onderwijs (Hogescholen en Universiteiten) en not-for-profit organisaties. Daarnaast hebben we vooraanstaande posities op de markt voor salarisadministratie, verzuimsoftware, business intelligence en cloud computing.

Onze producten

Unit4 biedt verschillende producten aan, welke bedrijven verder helpt zoals:   

  • Business World: een ERP oplossing in de Cloud waarbij de geavanceerde architectuur snelle innovaties tegen lagere kosten faciliteert. 
  • Financials: een internationaal financieel systeem welke zorgt voor een naadloze integratie met bestaande bedrijfssystemen. 
  • Prevero: een totaaloplossing op het gebied van Corporate Performance Management en Business Intelligence. 

Consultancy: Professional Services

De keuze voor software ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering maakt u niet dagelijks. U wilt dat de software u vele jaren ondersteunt, meegroeit met uw organisatie en aansluit op uw processen. Onze consultancydiensten helpen u altijd optimale ondersteuning van uw software te krijgen. Unit4 biedt vele verschillende mogelijkheden op het gebied van consultancy, zoals online consultancy waarbij u directe hulp op afstand ontvangt.

Unit4 wereldwijd

We richten ons op de groeiende markt van dynamische en snel ontwikkelende organisaties overal ter wereld. Organisaties die succesvol moeten zijn in sterk wisselende omstandigheden in hun specifieke sectoren, helpen we om te gaan met deze veranderingen.

Met de architectuur van onze producten, de krachtige functionaliteit en onze grondige kennis van een groot aantal verticale markten, helpen we onze klanten alert en bijtijds te reageren en effectief in te spelen op veranderingen. Zo maken we het cruciale verschil voor onze klanten in meer dan 100 landen wereldwijd.

Ons hoofdkantoor staat in Nederland (Utrecht), waar we diverse vestigingen hebben. We hebben activiteiten in 26 landen in Europa, Noord-Amerika, Afrika en Azië-Pacific.

Bedrijfsinformatie van Unit4: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van Unit4.
Unit4 - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

Unit4 | Bedrijfsinformatie

Unit4 Nederland

Opgericht
:
Oprichters
:
Type bedrijf
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Aantal medewerkers
:
Omzet
:
CEO / Managing Partner
:
Een overzicht van de social media accounts van Unit4 op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Unit4 - Social Media | Consultancy.nl

Unit4 | Social Media

Unit4 Nederland

Unit4 |

Unit4 |