Top of Minds

Adres - en contactgegevens van Top of Minds. Neem contact op met Top of Minds via telefoon of email.
Top of Minds - Contact | Consultancy.nl

Top of Minds | Contact

Adresgegevens:
Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam

Contactgegevens:
Telefoon: +31 20 7600 777
Email: info@topofminds.com

Top of Minds - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van Top of Minds: een overzicht van Top of Minds nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
Top of Minds | Consultancy.nl

Top of Minds

Top of Minds is een internationaal executive search bureau uit Amsterdam. Het bureau is in 2008 opgericht door Auke Bijnsdorp en Janko Klaeijsen, en is uitgegroeid tot een volwaardig all-round kantoor met extra aandacht voor marketing en employer branding.

Consulting Exit
Top of Minds begeleidt strategie- en managementconsultants naar een carrière in e-commerce, FMCG, retail of een andere industrie. De Director van de Consulting Exit practice bij Top of Minds is Roland Vetten, die zijn carrière begon als strategie consultant.

Op basis van jarenlange ervaring weten de Recruitment Consultants bij Top of Minds hoe het eraan toe gaat in de branche, wat consultants drijft en vooral wat hen na een aantal jaar doet nadenken over de mogelijkheden buiten het vak. Dit maakt de Recruitment Consultants bij Top of Minds tot waardevolle gesprekspartners die op de hoogte zijn van ontwikkelingen en trends in het vakgebied. Op basis van deze kennis en expertise adviseren zij de HR- en hiring-managers die overwegen een strategie- of managementconsultant aan te nemen.

Employer Branding
Top of Minds doet onderzoek naar, creëert en verspreidt marketing materialen met als doel het versterken van het Employer Brand van de opdrachtgever. Het Employer Branding team vertelt de verhalen van opdrachtgevers die inspireren tot carrièrebeslissingen. Om de juiste kandidaten te bereiken worden deze verhalen strak vormgegeven en verspreid via de juiste (online) kanalen.

Opdrachtgever
Het portfolio van Top of Minds bestaat uit vacatures en landing spots voor consultants bij onder andere Ahold, AkzoNobel, ASML, bol.com, Coca-Cola, Coolblue, DSM, FrieslandCampina, Grolsch, Grontmij, ING, Jumbo, Naspers, NXP, Praxis, Red Bull, Sanoma en TNT.

Contact
De Recruitment Consultants bij Top of Minds komen graag met je in contact om te spreken over jouw carrièrestrategie of het recruitment proces. Bezoek www.topofminds.com of stuur een e-mail naar info@topofminds.com of bel naar +31 6 20 7600 777.

Bedrijfsinformatie van Top of Minds: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van Top of Minds op Consultancy.nl.
Top of Minds - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

Top of Minds | Bedrijfsinformatie

Top of Minds Nederland

Opgericht
:
Oprichters
:
Type bedrijf
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Aantal medewerkers
:
CEO / Managing Partner
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van Top of Minds op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Top of Minds - Social Media | Consultancy.nl

Top of Minds | Social Media

Top of Minds Nederland

Werken bij Top of Minds: Kom meer te weten over een carrière bij Top of Minds en ontdek hoe het is om voor Top of Minds te werken.
Top of Minds - Werken bij | Consultancy.nl

Top of Minds | Werken bij

Werken bij Top of Minds informatie volgt.

Top of Minds - Werken bij | Consultancy.nl

Top of Minds |