ProSpex

Bedrijfsprofiel van ProSpex: een overzicht van ProSpex nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
ProSpex - Grip-op-uw-acquisitie | Consultancy.nl

ProSpex | Grip-op-uw-acquisitie

De Consultancy Benchmark grip op acquisitie 2018

Het netwerk van partners en consultants is bij veel adviesbureaus nog altijd de belangrijkste bron voor het vinden van nieuwe opdrachten. Die aanpak kan effectief zijn, maar de omzet verdubbelt niet als zij twee keer zo veel gaan netwerken. Snelle groeiers in de markt hebben een effectief acquisitiemodel, dat begint met een doelgericht leadgeneratieproces en een helder inzicht in de acquisitiekosten.

Deze en nog vele andere inzichten zijn terug te vinden in deze editie van de Benchmark: Grip op Acquisitie in Consultancy: Wat doen snelle groeiers slimmer? Welke onderdelen van je acquisitieproces kun je verbeteren? Wie brengen de meeste klanten binnen. Hoe ver is de adviesbranche in Nederland met de adoptie van Social Selling en Marketing Automation?ProSpex - Grip-op-uw-acquisitie

Het grootse verbeterpotentieel zit voor de meesten in het begin van het salesproces:

  • In beeld komen bij nieuwe opdrachtgevers, 68% ziet dit als de grootste uitdaging.
  • Bureaus die meer investeren in marketing scoren op alle aspecten van het leadgeneratie proces beter.
  • Zij voorzien consultants van warme leads zodat het acquisitieproces sneller en succesvoller kan verlopen.

Lees alle uitkomsten en andere visies van vakgenoten. Krijg inzicht in de drivers voor groei en hoe deze in te zetten in je marktbewerking.

Download de Consultancy benchmark op deze pagina.

ProSpex - Grip-op-uw-acquisitie | Consultancy.nl
Adres- en contactgegevens van ProSpex. Neem contact op met ProSpex via telefoon of email.
ProSpex - Contact | Consultancy.nl

ProSpex | Contact

Adresgegevens:
Travelport Gebouw
Radarweg 545
1043 NZ Amsterdam

Contactpersoon Consultancy Branche
Roy Beek
E-mail: roy@prospex.nl
Telefoon: +31(6)-50 61 20 58

ProSpex - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van ProSpex: een overzicht van ProSpex nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
ProSpex | Consultancy.nl

ProSpex

Visie 

Verkoop is het resultaat van een relatie
ProSpex is creatief specialist in B2B-leadgeneratie. Wij geloven dat verkoop het resultaat is van een relatie. Voldoende vertrouwen tot het besluit zaken te gaan doen ontstaat na gemiddeld 7 tot 9 relevante contactmomenten. De traditionele koud-bellencampagnes werken daarom niet meer.

Wij ontwikkelen inventieve campagnestrategieën waarbij stapsgewijs kennis wordt gedeeld met de doelgroep. Het communiceren van relevante informatie, op het juiste moment en aan de juiste doelgroep brengt je van koud contact naar een warme relatie.   

Opgericht in 2007, bouwen wij met 75 collega’s structureel aan de relaties voor onder andere Leaseplan, International Card Services, NS, Microsoft, Essent en vele MKB bedrijven. 

Onze werkwijze 

Blauwdruk van een succesvolle leadgeneratie campagne
Veel van onze relaties zijn op zoek naar alternatieven voor ‘Cold Calling’ campagnes.  De afgelopen jaren hebben we dan ook vele soorten leadgeneratie campagnes getest. Hierbij zetten we vaak een combinatie in van marktonderzoek, contentmarketing, e-mailmarketing, telemarketing, social media en marketing automation. Belangrijkste doel wat we hierbij voor ogen hebben is u pas aan tafel te zetten op het moment dat de prospect al is opgewarmd zodat de kans op deals toeneemt. Daarnaast genereren we een waardevolle stroom kwalitatieve leads gebaseerd op het delen van kennis.

Contactpersoon Consultancy Branche

Roy Beek
E-mail: roy@prospex.nl
Telefoon: +31(6)-50 61 20 58

Bedrijfsinformatie van ProSpex: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van ProSpex.
ProSpex - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

ProSpex | Bedrijfsinformatie

ProSpex Nederland

Opgericht
:
Type bedrijf
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Aantal medewerkers
:
CEO / Managing Partner
:
Een overzicht van de social media accounts van ProSpex op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
ProSpex - Social Media | Consultancy.nl

ProSpex | Social Media

ProSpex Nederland

Werken bij ProSpex: Kom meer te weten over een carrière bij ProSpex en ontdek hoe het is om voor ProSpex te werken.
ProSpex - Werken bij | Consultancy.nl

ProSpex | Werken bij

2017 was een bijzonder succesvol jaar voor ProSpex met heel veel dynamiek, nieuwe opdrachten en nieuwe mensen. We groeien uit ons jasje en daarom gaat ons kantoor verdubbelen. Gelukkig hoeven we niet te verhuizen. De ruimte van onze buurman komt voor ons beschikbaar. Voor 2018 verwachten we flinke groei.  En daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s vooral voor onze nieuwe Content Hub. Heb je affiniteit met Digital Marketing, Graphic Design of Telemarketing, kijk dan snel bij onze vacatures en solliciteer. Daarnaast hebben we doorlopend ruimte voor ambitieuze stagiaires die ervaring opwillen doen in de wereld van online, contentmarketing en sales in de B2B. 

Bekijk de vacatures bij ProSpex

ProSpex - Werken bij | Consultancy.nl

ProSpex |