Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong

Adres - en contactgegevens van Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong. Neem contact op met Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong via telefoon of email.
Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong - Contact | Consultancy.nl

Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong | Contact

Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong: een overzicht van Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong nieuws, interviews, werken bij, contactgegevens en overige informatie op Consultancy.nl.
Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong | Consultancy.nl

Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong

Aardoom & de Jong is voor het Fonds voor Cultuurparticipatie op zoek naar een bevlogen, enthousiaste en verbindende senior programma adviseur, die het een mooie uitdaging vindt om samen met het cluster cultuurparticipatie ontwikkelingen uit de buitenwereld te vertalen naar beleid en inhoudelijk eindverantwoordelijk is voor het uitvoeren van programma’s en subsidieregelingen. Het Fonds voor Cultuurparticipatie stimuleert actieve cultuurdeelname in Nederland, door het verstrekken van subsidies aan organisaties die culturele projecten opzetten. Draag jij cultuur een warm hart toe en vind je het belangrijk dat iedereen mee kan doen? Heb je ervaring met projectmanagement en maak jij je nieuwe onderwerpen snel eigen? Ben jij flexibel ingesteld en werk je graag in een complexe en dynamische omgeving, waarbij je het beste uit het team haalt? Breng je ook nog een frisse blik in de organisatie en ben je een aanvulling voor het Fonds? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet!

Bedrijfsinformatie van Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong op Consultancy.nl.
Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong | Bedrijfsinformatie

Een overzicht van de social media accounts van Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong - Social Media | Consultancy.nl

Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong | Social Media

Werken bij Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong: Kom meer te weten over een carrière bij Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong en ontdek hoe het is om voor Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong te werken.
Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong - Werken bij | Consultancy.nl

Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong | Werken bij

Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong - Werken bij | Consultancy.nl

Fonds voor Cultuurparticipatie via Aardoom & de Jong |