Fairlane

Adres - en contactgegevens van Fairlane. Neem contact op met Fairlane via telefoon of email.
Fairlane - Contact | Consultancy.nl

Fairlane | Contact

Adresgegevens:
Hettenheuvelweg 37-39 
1011 BM Amsterdam

Contactgegevens:
Telefoon: 020 5200 888
Email: contact@badenochandclark.nl

Fairlane - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van Fairlane: een overzicht van Fairlane nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
Fairlane | Consultancy.nl

Fairlane

Op 8 mei 2019 is Fairlane omgedoopt tot Badenoch + Clark. Zie het profiel van Badenoch + Clark voor details.

Over Fairlane
Fairlane was een professioneel headhuntersbureau met complete focus op carrières voor consultants. Het bureau helpte ervaren consultants aan de mooiste vervolgstappen in hun carrières. Bij boutiques, bekende namen in consultancy en (middel)grote bedrijven daarbuiten.Fairlane faciliteerde ook consulting exits naar interne consultancyfuncties en lijnfuncties.

Bedrijfsinformatie van Fairlane: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van Fairlane.
Fairlane - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

Fairlane | Bedrijfsinformatie

Fairlane Nederland

Opgericht
:
Oprichters
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Aantal medewerkers
:
CEO / Managing Partner
:
Een overzicht van de social media accounts van Fairlane op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Fairlane - Social Media | Consultancy.nl

Fairlane | Social Media

Fairlane Nederland

Werken bij Fairlane: Kom meer te weten over een carrière bij Fairlane en ontdek hoe het is om voor Fairlane te werken.
Fairlane - Werken bij | Consultancy.nl

Fairlane | Werken bij

Op 8 mei 2019 is Fairlane omgedoopt tot Badenoch + Clark. Zie het profiel van Badenoch + Clark voor details.

Over Fairlane
Fairlane is een headhunterskantoor in Amsterdam. Marktleider in het bemiddelen van management en strategy consultants. Een bedrijf dat al jaren vooroploopt in dat segment (vraag maar na) en werkt voor de meest toonaangevende (internationale) klanten. Gesprekspartners met veel invloed in het Nederlandse bedrijfsleven. Spannende projecten op hoog niveau. Ook helpen we bedrijven als Shell, Philips, ASML, ING, ABN AMRO, Essent met het opbouwen van interne consultancyafdelingen. Zeer exclusief en een hoge mate van vertrouwen en discretie.

Het is een uitstekend moment om ons team te versterken dat al 15 jaar management consultants bemiddelt. Alle voordelen van werken voor toonaangevende (internationale) opdrachtgevers binnen de context van een klein en professioneel bureau. Niet alleen zijn we trots op wat we doen, we hebben plezier! Jouw creativiteit en energie kunnen we goed gebruiken.

We zijn continu geïnteresseerd om in contact te komen met ervaren headhunters, maar ook met jonge mensen die ons vak willen leren.

Een carrière bij Fairlane verloopt anders dan bij grote bureaus. De nadruk ligt meer op ondernemen dan leidinggeven. Vanuit Fairlane ontstaan regelmatig nieuwe bedrijven die worden opgestart door mensen die zich bewezen hebben.

Bij Fairlane werken we niet met processen, maar met guiding principles. Spelregels. Als consultant kun je echt prima zelf inschatten wat je in bepaalde situaties het beste kunt doen. Als je je maar aan die regels houdt. Die overigens bijzonder veel ruimte bieden. Veel meer dan ouderwetse procesbeschrijvingen. We vertellen je er graag over. En als jij je ook kunt vinden in deze principes ben je van harte welkom om ons team te versterken!

Fairlane - Werken bij | Consultancy.nl

Fairlane |