Eurofins

Adres- en contactgegevens van Eurofins. Neem contact op met Eurofins via telefoon of email.
Eurofins - Contact | Consultancy.nl

Eurofins | Contact

Adresgegevens:
Val Fleuri 23
Luxemburg (stad)

Contactgegevens:
Telefoon: +352 26 18 53 20

Eurofins - Contact | Consultancy.nl
Bedrijfsprofiel van Eurofins: een overzicht van Eurofins nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
Eurofins | Consultancy.nl

Eurofins

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten zoals bijvoorbeeld de agrarische sector of op het gebied van genomics. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 30.000 medewerkers, verdeeld over 375 hyper moderne laboratoria en is actief in 41 landen met een omzet van 2.65M€ in 2016. Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR ~25%) en verwacht in 2020 met ~40.000 medewerkers een omzet van ~4.0B€ te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei met 10+ eigen start-ups heeft Eurofins in 2016 in verschillende landen een totaal van 27 acquisities gedaan.

De geaccrediteerde laboratoria van Eurofins Milieu bieden in Nederland een uitgebreid pakket aan chemische, fysische en biologische analyses in alle milieu matrices. Door jarenlange ervaring heeft zij uitvoerige kennis op het gebied van zowel routinematige analyses als niet standaard analyses waaronder analyses van bijzondere verbindingen en microverontreinigingen. Eurofins is marktleider op het gebied van specialistisch onderzoek; opdrachtgevers zijn onder meer waterkwaliteitsbeheerders, Rijkswaterstaat, provinciale en gemeentelijke overheden, milieu-adviesbureaus, industrie en aannemers. Circa 500 gemotiveerde deskundigen verzorgen het traject van monstername tot aan de digitale rapportage van de analyseresultaten.

Eurofins Food Testing Netherlands biedt in Nederland laboratoriumonderzoek, consultancy en inspectiediensten aan op het gebied van voeding, diervoeding en water en bestaat uit zes locaties binnen Nederland, van Zeeland tot Friesland. Per locatie zijn er meerdere zelfstandig werkende Business Units met elk hun eigen diensten en omvang. Eurofins Food Testing Netherlands maakt een sterke groei en ontwikkeling door, waarbij dynamiek en verandering volop aanwezig zijn.

Eurofins BioPharma Services is een eersteklas Contract Research Organization (CRO) werkend met farmaceutische, chemische, biotechnologische, medische hulpmiddel- en cosmetica klanten. Deze groep bestrijkt de gehele keten van de ontwikkeling van geneesmiddelen dankzij een internationaal netwerk van laboratoria en het testen van eenheden met een wereldwijd bereik, uniforme QA systemen en diensten van hoge kwaliteit.

Eurofins Agro Testing is informatieleverancier en kennispartner voor akker- en tuinbouwbedrijven, de melkveehouderij en glastuinbouwsector. Samen helpen we ondernemers in deze sectoren belangrijke gegevens te verzamelen en de juiste verbanden te leggen, zodat ze inzicht krijgen in onder andere bodem- en gewasgezondheid, bemesting en voederwaarde. Dat doen wij door middel van vakkundige monstername, innovatieve analyses en helder advies. 

Bedrijfsinformatie van Eurofins: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van Eurofins.
Eurofins - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl

Eurofins | Bedrijfsinformatie

Eurofins Nederland

Opgericht
:
Oprichters
:
Type bedrijf
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Aantal medewerkers
:
Omzet
:
CEO / Managing Partner
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van Eurofins op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Eurofins - Social Media | Consultancy.nl

Eurofins | Social Media

Eurofins Nederland

Werken bij Eurofins: Kom meer te weten over een carrière bij Eurofins en ontdek hoe het is om voor Eurofins te werken.
Eurofins - Werken bij | Consultancy.nl

Eurofins | Werken bij

De best presterende beurskoers in Europa en jaar op jaar groeicijfers noteren van 20-25% en CAGR en hoger gaat niet vanzelf. We zijn een ambitieuze zelflerende organisatie met een zeer hoog gehalte proactiviteit en ondernemerschap. Voor ‘consulting out’  zijn hier carrièremogelijkheden te over; denk aan general management, overnames, operational excellence (oa. lean, robotisering) IT, Business Intelligence, Finance en meer.

De Eurofins filosofie op leadership is helder; decentrale aansturing met ruimte voor ondernemerschap, een gezonde groeiambitie en uitzonderlijk veel vrijheidsgraden. Deze is vastgelegd in een statement dat het management wereldwijd heeft omarmt en uitdraagt; lees meer op deze pagina.

Eurofins - Werken bij | Consultancy.nl

Eurofins |