Training Omgevingsprofessional

Aanbieder
Type
Training
Duur
Minimaal 4 dagen
Aantal deelnemers
Onbekend
Doelgroep
Professionals
Taal
Nederlands

Werk jij in het fysieke domein en wil je duurzame energieoplossingen of dé oplossing voor de schaarste in de woningmarkt werkelijkheid maken? Als professional die werkt aan ruimtelijke opgaven werk je aan een veelheid aan vraagstukken, waar je allemaal succes wil boeken. Wat geeft jou houvast om aan deze ambities te blijven werken? De training ‘Omgevingsprofessional’ biedt projectleiders, beleidsmedewerkers en projectmanagers van gemeenten en provincies een groter handelingsrepertoire voor direct resultaat en verbetering in je huidige werk. 

Wij bieden jou en je collega’s een training die je meer regie en persoonlijke effectiviteit in je werk biedt. De training ‘Omgevingsprofessional’ zorgt ervoor dat jij met meer focus kan werken aan je ambities. Je leert hoe je jouw realisatiekracht vergroot. De training ‘Omgevingsprofessional’ is voor iedereen die werkt in het fysieke domein en gedreven is om ruimtelijke ambities waar te maken in de uitvoering. De training is geschikt voor alle functies binnen het omgevingsdomein: zodat je mensen met verschillende functies en achtergronden nog beter leert kennen en elkaar weet te vinden om samen grote ambities te realiseren. 

Waarom de training Omgevingsprofessional? 

Waarom loont het de training ‘Omgevingsprofessional’ te doen? Simpel: De training ‘Omgevingsprofessional ’zorgt ervoor dat jij met meer focus kan werken aan je ambities. Om daarin te slagen is niet alleen inhoudelijke en specialistische kennis nodig, maar het vraagt ook iets van je vaardigheden, houding en gedrag.

Elke dag bieden we je praktische handvatten en vaardigheden die je in je werk kunt inzetten. We bieden een mix van verschillende leerstijlen aan, zoals reflecteren, ervaren, luisteren en oefenen. Zo vergroot je elke dag je persoonlijke effectiviteit op een ander thema. Je leert beter integraal samenwerken en beter samen te werken met partners. Je verbetert je procesvaardigheden, besluiten nemen en hoe je creatief kunt blijven in de oplossingen die je bedenkt.

Onze training:  

We maken voor elke training voor onze opdrachtgevers een programma op maat, dat aansluit bij jullie eigen praktijk. De training ‘Omgevingsprofessional’ ook. Graag werken we samen met jullie het programma verder uit. De basis is altijd hetzelfde: de training ‘Omgevingsprofessional’ bestaat uit minimaal 4 dagen en behandelt elke dag één van de vier vragen die wij het meest horen bij onze opdrachtgevers, namelijk hoe: 
  1. Werk ik echt goed samen met partners en inwoners?
  2. Organiseren we het intern, zodat kan ik buiten goed kan bedienen?
  3. Vergroot ik mijn persoonlijke effectiviteit in mijn werk?
  4. Verbeter ik mijn procesvaardigheden en gespreksvaardigheden?

Meer informatie over de leerdagen?

Download de flyer
 

Waarom kiezen voor Hiemstra & De Vries?

  • Kennis en jarenlange ervaring in het fysieke domein: zowel in projecten als op managementniveau. De dynamiek van de grote opgaven, werkprocessen maar ook de Omgevingswet kennen geen geheimen voor ons. 
  • Resultaatgericht: We streven naar meetbare leereffecten en een groter handelingsrepertoire voor direct resultaat en verbetering in je huidige werk. Deze training is pas geslaagd als jij werkelijk stappen hebt gezet in de praktijk.  
  • Combinatie van trainers: Wij werken altijd met een combinatie van twee trainers, één met een leer- en ontwikkelprofiel en één met een inhoudelijk profiel. Juist die combinatie maakt ons sterk. We hebben de afgelopen 20 jaar meer dan 250 publieke organisaties geholpen.  
  • Maatwerkbenadering: Geen enkele organisatie, geen enkele groep is hetzelfde. Daarom passen we onze trainingen aan op basis van jullie specifieke behoeften en doelstellingen.

Wil je meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in.

Algemene informatie

Aanbieder: Hiemstra & De Vries

Type: Training

Duur: Minimaal 4 dagen

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Real Estate

Meer opleidingen in Real Estate

Opleiding Aanbieder Duur
Training Omgevingsprofessional Hiemstra & De Vries Hiemstra & De Vries Minimaal 4 dagen
Future work course Hospitality Group Hospitality Group 5 deep dive sessies

Meer opleidingen van Hiemstra & De Vries

Meer opleidingen van Hiemstra & De Vries