‘EN NU JIJ!’ – Training Persoonlijk Leiderschap

WIN

Algemene informatie

Aanbieder: WIN

Type: Training

Kosten: €595,-

Duur: 1 dag

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands

HOE TOON IK PERSOONLIJK LEIDERSCHAP BIJ VERANDERING?
De dynamische veranderorganisatie stelt continu nieuwe eisen aan jou als project professional. Wendbaarheid is niet alleen een thema voor organisaties, ook jijzelf moet wendbaar zijn. Ben jij wendbaar genoeg? Doe jij wat je leuk vindt? Als je doet wat je leuk vindt, lever je de meeste waarde voor je omgeving.

‣ Waar wil jij naartoe?
‣ Wat wordt jouw volgende stap?
‣ Wat ga jij morgen anders doen?

Tijdens de training ‘En nu jij!’ ga je de antwoorden hierop vinden. Geen fantastische droombeelden, maar concrete actie.

Jij bent degene die het moet doen. En jij bent degene die het kan. Je hebt alleen een zetje nodig. En een handvat. Die krijg je in deze training.

VOOR WIE?
Ben je werkzaam binnen een projectorganisatie of veranderorganisatie en wil je jouw eigenaarschap en leiderschap vergroten? Heb je een duwtje in de rug nodig? Dan is dit de training voor jou!

PRIJS
Kosten van deze 1-daagse training: € 595,- excl 21% BTW per persoon. Volg je deze training in combinatie met de training ‘En nu echt! ’ of ‘En nu wij! ’, dan betaal je € 990,- excl 21% BTW. Alle drie de trainingen volg je samen voor € 1.450,- excl 21% BTW.

Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname en een exemplaar van het boek ‘En nu jij!’, geschreven door de trainer Frank Oeben.

OVER DE TRAINER
Frank Oeben is trainer, spreker en auteur op het gebied van geluk, gedrag en leiderschap. Hij schudt wakker. Trekt mensen uit hun comfortabele positie en wijst ze op hun verantwoordelijkheid, om zelf meer uit hun leven en hun werk te halen. In zijn rol van Consultant bij WIN helpt hij organisaties veranderen, door mensen werkelijk in beweging te laten komen.

.

Algemene informatie

Aanbieder: WIN

Type: Training

Kosten: €595,-

Duur: 1 dag

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Adviseren

Meer opleidingen in Adviseren

Meer opleidingen van WIN

Meer opleidingen van WIN

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.