Leading Change

Aanbieder
UPD
Type
Training
Kosten
€2.495,-
Duur
5 dagen
Aantal deelnemers
Onbekend
Doelgroep
Continu verbeteren
Taal
Nederlands

We leven in een wereld waarin theoretische kennis vrij verkrijgbaar is via kanalen als Google, Wikipedia & YouTube. Waar de waarde van theoretische kennis hierdoor afneemt, neemt de waarde van praktijkervaring enorm toe. En laten we eerlijk zijn; kennis is pas iets waard als je het in de praktijk kunt verzilveren. Vanuit dit gedachtegoed heeft UPD een aantal van de meest ervaren consultants vrijgespeeld om hun praktijkkennis te delen tijdens het Leading Change programma wat eind Augustus zal plaatsvinden in Nieuwegein.

Over Leading Change

‘Veranderen’, ‘verbeteren’, ‘vernieuwen’. De bewoording verschilt per organisatie, maar de essentie blijft hetzelfde: “Om succesvol te blijven kunnen organisaties niet simpelweg blijven doen wat ze altijd hebben gedaan”. Maar, het uitspreken van de woorden en het inzien van de noodzaak zijn nog maar de eerste stap in het proces. Veel organisaties lopen vervolgens vast op het operationaliseren van de ‘verandering’. Het Leading Change programma is speciaal opgezet om organisaties hierbij te helpen. Van start tot succes.

Jan Heijneman – één van de betrokken UPD consultants zegt hierover: “Als consultant zie ik dagelijks dat de wil om te verbeteren en te vernieuwen in bijna elke organisatie aanwezig is. Medewerkers, managers en bestuursleden zien dat de wereld aan het veranderen is en dat zij mee moeten blijven gaan om succesvol te blijven. Maar, met de wil alleen kom je er niet. We zien dat organisaties worstelen met het omzetten van de wil naar actie. En, vervolgens om deze actie vast te houden. Niet alleen vandaag en morgen, maar voor de aankomende jaren. Tijdens het Leading Change Programma gaan we organisaties hierbij helpen; om van wil naar actie te komen en deze aan te laten sluiten bij de langetermijndoelstellingen.

Het programma

Het Leading Change programma bestaat uit 5 dagen waarin per dag een belangrijk onderdeel van verandering behandeld wordt. Het programma is verspreid over een periode van 2 weken, zodat deelnemers toch in een korte tijd deze waardevolle kennis kunnen ophalen, maar het tegelijkertijd niet een enorme druk op de agenda krijgen.

Het programma bevat alle essentiële onderdelen die nodig zijn voor een succesvol verbetertraject of programma. Iedere dag heeft een eigen thema en wordt verzorgd door een UPD-consultant die uitgebreide kennis en ervaring heeft op dat specifieke vakgebied. De thema’s zijn als volgt over de dagen verdeeld:

#1 Programma initiatie en uitvoering | Tjalling de Lange | 15 Augustus 2019

#2 Belbin Teamrolmanagement | Huub van de Wiel | 19 Augustus 2019

#3 Didactisch Handelen | Norbert Rens | 20 Augustus 2019

#4 Coachingsvaardigheden | Huub van de Wiel | 23 Augustus 2019

#5 Policy Deployment | Jan Heijneman | 30 Augustus 2019

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor het hele programma of voor één of meerdere losse sessies. Jan Heijneman heeft hier echter wel een duidelijke voorkeur in; “Het programma is op een logische wijze opgebouwd, waarbij we stap voor stap de verschillende succesfactoren behandelen. Geen enkele van deze factoren is op zichzelf verantwoordelijk voor het succes van het programma. Juist de samenwerking en synergie tussen de verschillende factoren leidt tot de gewenste resultaten. Dus: sessies missen mag, maar dat zou je eigenlijk niet moeten willen.

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Training

Kosten: €2.495,-

Duur: 5 dagen

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Continu verbeteren

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Verandermanagement

Meer opleidingen in Verandermanagement

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.