Professional Scrum Product Owner (PSPO I)

UPD

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Training

Kosten: €1.295,-

Duur: 2 dagen

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Professional met interesse in Agile & Scrum

PE Punten: 14

Taal: Nederlands

Ben jij of word jij aangesteld als Product Owner van het Scrumteam? Gefeliciteerd dan heb je een hele gave uitdaging gekregen. Het is geen eenvoudige rol, maar met de juiste kennis en hulpmiddelen ben je al een flink eind op weg. En dat is juist waar deze tweedaagse training op is ingericht. Wij willen dat jij de en kennis en middelen krijgt om na de training een goede Product Owner te zijn. En dat je ook nog de kennis hebt om het officiële examen te halen is dan alleen maar mooi meegenomen!

De rol van Professional Scrum Product Owner

Er zijn maar drie rollen in een Scrum Team, maar deze rol heeft wel een toonaangevend karakter. Als Product Owner vertegenwoordig jij namelijk de klant binnen het team. Jij onderhoudt dus contacten met stakeholders en zorgt dat hun wensen en doelen duidelijk zijn binnen het team. En uiteindelijk bepaal jij welke taken het Scrum Team gaat uitvoeren. Super divers dus allemaal. Je moet een visie op het eindproduct kunnen neerleggen, de relatie met stakeholders onderhouden, zorgen dat het team in beweging blijft en de voortgang bewaken.

Hoe je dit doet, kun je leren uit een boek, maar dan zal je al snel zien dat de praktijk heel anders is. Als je écht wil leren hoe je een goede Product Owner wordt, dan heb je iemand nodig die wéét hoe dat in de praktijk werkt. Die je nu al kan voorbereiden op de situaties waar je tegenaan gaat lopen en de oplossingen daarvoor al een keer bedacht en uitgevoerd heeft.

De trainer: een échte succesfactor

ING, Coolblue en Spotify. Dat zijn de namen die iedereen noemt als ze het hebben over succesvolle Agile transformaties. Onze opleidingen worden gegeven door een Agile Professional die aan de wieg stond van het Agile succes van Coolblue. Hij kan je niet alleen de theorie bijbrengen, maar je ook laten zien hoe de Product Owner bijdraagt aan het inspelen op de klantbehoefte. Want je wordt nu eenmaal niet van de ene op de andere dag het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland. Veel gerichtere praktijkervaring kun je eigenlijk niet vinden. Dus wil je weten hoe jij een goede Product Owner wordt? Dan kun je gerust verder lezen!

Wat ga je leren?

Onze Professional Scrum Product Owner Training is volledig Agile ingericht. Dus, we weten wat het eindresultaat moet zijn, hoe we er tijdens de training komen ligt nog open. Jij bepaalt voor een groot deel wat je gaat leren en hoe je gaat leren. Jij krijgt een ervaren trainer op een inspirerende locatie en aan het einde van de opleiding heb je in ieder geval het volgende van ons meegekregen:

  • Een duidelijk beeld van de rol van Product Owner;
  • Je weet alles over sprints, refinement, user stories, backlog, scrumrollen en sprint events;
  • Een duidelijk, praktijkgericht beeld van wat jouw Scrum Team van jou als Product Owner verwacht;
  • De kennis om effectief jouw stakeholders te managen;
  • Praktijkgerichte kennis om jouw backlog vorm te geven, te refinen en te beheren;
  • Een schat aan praktijkvoorbeelden van iemand die zijn sporen heeft verdiend bij Coolblue;
  • Tools, hulpmiddelen en handvatten om direct jouw Scrum Team effectief te begeleiden;
  • Ontzettend veel zin om aan de slag te gaan met wat je geleerd hebt;
  • De mogelijkheid om je te certificeren via Scrum.org (PSPO I), als je dat wilt.

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Training

Kosten: €1.295,-

Duur: 2 dagen

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Professional met interesse in Agile & Scrum

PE Punten: 14

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Agile

Meer opleidingen in Agile

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.