AVG en marketing, de theorie en praktijk

Considerati

Algemene informatie

Aanbieder: Considerati

Type: Training

Kosten: €750,-

Duur: 1 dag

Aantal deelnemers: 20

Doelgroep: Marketing

Taal: Nederlands

Privacy & Marketing/ePrivacy

In deze cursus leert u in het ochtendprogramma de belangrijkste aspecten van de AVG. U leert waar en wanneer de AVG van toepassing is, wat persoonsgegevens zijn en wanneer u deze mag verwerken en hoe u deze gegevens zorgvuldig verwerkt. Met deze kennis bent u in staat om de privacyrisico’s binnen uw organisatie te herkennen en uw organisatie compliant te maken en te houden.

In het middagprogramma leert u over de specifieke privacy aspecten van direct marketing, telemarketing en cookies (ePrivacy).

Doelgroep: Voor eenieder die geïnteresseerd is in de basis van privacy wetgeving. In het bijzonder voor Marketing professionals en (beleids)juristen, beleidsmedewerkers, Risk managers, compliance officers, security officers, advocaten, functionarissen gegevensbescherming, (chief) privacy officers die zich verder willen verdiepen in de privacy aspecten binnen dit onderwerp.

Resultaat: Na het volgen van deze cursus zijn deelnemers op de hoogte van de achtergrond en reikwijdte van de privacy wetgeving. De deelnemers hebben kennis gemaakt met de belangrijkste elementen uit de AVG en weten hoe ze deze in de organisatie kunnen herkennen. Daarnaast wordt specifiek aandacht besteed aan de specifieke privacy aspecten van marketing.

Kalender en Inschrijven

Bekijk het volledige aanbod van al onze cursussen op de cursusaanbod op de vernieuwde website. Tevens kunt u hier onze nieuwe cursuskalender voor dit jaar vinden.

Vragen? 

Heeft u vragen over deze opleiding of een van onze cursussen, bel ons dan gerust. Ook denken we graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

Telefoon:  +31207370069
E-mail: education@considerati.com 

 

Algemene informatie

Aanbieder: Considerati

Type: Training

Kosten: €750,-

Duur: 1 dag

Aantal deelnemers: 20

Doelgroep: Marketing

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Algemeen

Meer opleidingen in Algemeen

Meer opleidingen van Considerati

Meer opleidingen van Considerati

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.