Data Protection Officer

Considerati

Algemene informatie

Aanbieder: Considerati

Type: Training

Duur: 1 dag

Aantal deelnemers: 20

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands

Aan het eind van de opleiding bent u in staat om als zelfstandig Data Protection Officer te functioneren. Na het volgen van onze volledige cursus kent u de juridische basis van de AVG, krijgt u praktische vaardigheden om een privacy programma uit te rollen, privacy impact assessments uit te voeren en leert u werken volgens het principe 'Privacy by Design'. Ook is het mogelijk u te verdiepen in onderwerpen als Big Data, HR en marketing.

Het maximaal aantal deelnemers per groep is beperkt zodat alle cursisten voldoende persoonlijke aandacht krijgen van onze docenten. 

Programma

  • Juridisch kader AVG: Module 1 en 2 staan in het teken van de theorie en vormen de basis van de opleiding. Aan de hand van de kernbepalingen en -begrippen uit de AVG krijgen cursisten een gedegen overzicht van de logica en werking van de AVG.
  • Praktische toepassing AVG: Module 3, 4 en 5 staan in het teken van de praktijk. In dit deel krijgt u de kennis en vaardigheden om een privacy programma op te zetten voor uw organisatie. Ook leert u privacy risico's inschatten en werken volgens Privacy by Design.
  • Verdieping AVG: De modules 6, 7, 8, 9 en 10 vormen verdiepende modules. Tijdens deze modules komen onderwerpen aan bod waar de meeste DPO's mee te maken krijgen zoals HR, Big Data en marketing. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op het toezicht.

Opleidingsblokken

Juridisch kader AVG
Een sterke basis van de opleiding. Kernbepalingen en begrippen uit de AVG voor een gedegen overzicht van de logica en werking van de AVG. 

Praktische toepassing AVG
Ontwikkel kennis en vaardigheden om een privacy progamma op te zetten. Ook leert u privacy risico's in te schatten en te werken volgens Privacy by Design. 

Verdieping AVG
Verdieping op HR, Big Data en marketing. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op het toezicht. 

Kalender en Inschrijven

Bekijk het volledige aanbod van modules op de opleidingspagina van Consideratie.

Vragen? 

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

Opleidingsmanager: Bart Schermer
Telefoon:  +31207370069
E-mail: education@considerati.com 

Algemene informatie

Aanbieder: Considerati

Type: Training

Duur: 1 dag

Aantal deelnemers: 20

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Applicatiebeheer

Meer opleidingen in Applicatiebeheer

Meer opleidingen van Considerati

Meer opleidingen van Considerati

Meer opleidingen

Opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.