Verbindersopleiding informatiemanagement

PBLQ

Algemene informatie

Aanbieder: PBLQ

Type: Training

Kosten: €7.150,-

Duur: 10 dagen

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands

Ben je werkzaam op het snijvlak van beleid en ICT, van strategie en uitvoering? Ben je verantwoordelijk voor (het creëren van) de samenwerking? Vertaal je wensen in eisen? Ben je projectleider of programmamanager? Ben je een adviseur? Dan ben je een Verbinder. 
Na het volgen van de verbindersopleiding informatiemanagement spreek je de taal van bestuurders, de uitvoering, ICT-ers, leveranciers en ketenpartners. Je bent in staat om deze verschillende partijen bij elkaar te brengen en met elkaar te verbinden. Je hebt handelingsperspectief gekregen om de uitdagingen van de informatiesamenleving te duiden en een brede basis ontwikkeld voor je rol met een i-component.

Waarom deze opleiding?

Informatietechnologie en informatiemanagement worden elke dag belangrijker. Ook de publieke sector verandert langzaam in een ICT sector. Steeds meer professionals krijgen hiermee te maken en moeten weten hoe ze zaken moeten duiden, aansturen, erover adviseren of samenwerken in (informatie)ketens. Als je op de hoogte wil zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen en de impact daarvan op het werk en het leven wil duiden, als je de uitdaging hebt om invloed uit te moeten oefenen zonder macht, je de taal van bestuurders en ICT-ers wil spreken en deze groepen met elkaar wil verbinden en effectiever wil werken in ketens, dan is dit de opleiding voor jou!

Voor wie?

De deelnemers hebben het volgende profiel:

  • (senior) professionals in een nieuwe rol waarin de "i" belangrijk is
  • werkzaam bij verschillende overheidsorganisaties, zoals ministeries, provincies, gemeenten of uitvoeringsorganisaties 
  • werkzaam in functies als informatiemanager, projectmanager, i-adviseur, MT-lid met ICT in de portefeuille, afdelingshoofd, beleidsmedewerker
  • academisch denk- en werkniveau
  • ervaren professionals die graag willen leren van experts en peers

 

Algemene informatie

Aanbieder: PBLQ

Type: Training

Kosten: €7.150,-

Duur: 10 dagen

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands

Meer opleidingen van PBLQ

Meer opleidingen van PBLQ

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.