Cybersecurity Fundamentals

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€1.800,-
Duur
3 dagen
Aantal deelnemers
Onbekend
Doelgroep
Future security specialists
Taal
Nederlands

Op 9 april organiseert de INNOPAY Academy een Cybersecurity Fundamentals Training (CSX). Deelnemers leren tijdens deze Nederlandstalige training de basisprincipes van Cybersecurity. Veel voorkomende cyberrisico’s en -aanvallen, cryptografie, Cloud computing, en verschillende cybersecurityinstrumenten worden tijdens de training behandeld. Deze training is relevant voor IT/Security professionals, consultants en andere Cybersecurity geïnteresseerden.  

Naast een adequate introductie op het gebied van computer en netwerktechnologie wordt er, onder andere aan de hand van real-life cases, dieper ingegaan op Cybercrime en Cybersecurity. De vijf belangrijkste onderdelen van het officiële CSX-certificeringsexamen worden tijdens de INNOPAY Academy CSX-training behandeld door trainer Dr. Rob van der Staaij CISSP CISA CISM CRISC CEH CPT die door ISACA is geautoriseerd.

  • Cyberbeveiligingsconcepten
  • Cybersecurity architectuur principes
  • Cyberbeveiliging van netwerken, systemen, applicaties en data
  • Incident reactie
  • Veiligheidsimplicaties van de adoptie van opkomende technologieën

Er is geen cybersecurity voorkennis noodzakelijk. Wel enig begrip noodzakelijk van het gebruik van een computer en het internet. Na deze training bent u een volwaardige gesprekspartner op het gebied van Cybersecurity en het is een uitstekende opstap naar bijvoorbeeld een CISSP-training. De Cybersecurity Fundamentals biedt ook een kans voor certificering via ISACA. 

De drie daagse training wordt op die opeenvolgende maandagen (9, 16 en 23 april) gegeven in het WTC Amsterdam, is inclusief lunch en verfrissingen, soft copy lesmateriaal. De kosten bedragen € 2700,- exclusief btw.  Inschrijven kan ook door uw interesse en gegevens te mailen naar academy@innopay.com

Algemene informatie

Aanbieder: INNOPAY

Type: Training

Kosten: €1.800,-

Duur: 3 dagen

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Future security specialists

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Cybersecurity

Meer opleidingen in Cybersecurity

Opleiding Aanbieder Duur
Cybersecurity Fundamentals INNOPAY INNOPAY 3 dagen
CISSP INNOPAY INNOPAY 7 dagen
CRISC INNOPAY INNOPAY 4 dagen

Meer opleidingen van INNOPAY

Meer opleidingen van INNOPAY

Opleiding Aanbieder Duur
Cybersecurity Fundamentals INNOPAY INNOPAY 3 dagen
CISSP INNOPAY INNOPAY 7 dagen
CRISC INNOPAY INNOPAY 4 dagen