Twee-daagse workshop Dans en Reflectie

Aanbieder
Type
Workshop
Kosten
€890,-
Duur
2 dagen
Aantal deelnemers
19
Doelgroep
Professionals die eenheid zoeken in hoofd, hart en buik
Taal
Nederlands

Als professional loopt u vast wel eens tegen dingen aan. U voelt dat u ergens een blinde vlek heeft, maar u kunt er uw vinger niet op leggen. U vraagt zich af: zit ik op de juiste plek? Ga ik wel goed om met mijn energie? Ervaar ik stress? Ervaar ik verveling? Daagt het me uit wat ik doe? Ben ik geïnspireerd? Twynstra Gudde en Lyan van der Meulen organiseren de twee-daagse workshop ‘Dans en Reflectie’, waarin u kijkt in gebieden waar u met uw hoofd nog niet aan had gedacht. Bent u er klaar voor om te ontdekken wat uw lijf en hart u te zeggen hebben? Afgestemd met uw denken?

Wat houdt de workshop in

Mind, body and soul is een bekende driedeling. Het staat voor een eenheid van uw gedachten, lijf en ziel; ook wel hoofd, hart en buik. Het hoofd staat voor het denken, het hart staat voor het vermogen te verbinden, en de buik staat voor het doen, voor de kracht en onverzettelijkheid. Hoe heerlijk is het om deze drie te integreren in uw leven, deze drie-eenheid te bereiken. Te weten waar u van bent, wat u wilt doen, hoe u verbonden bent met wat er om u heen is, hoe u er in staat, waar u meters maakt en relevant bent.

Dansen en reflectie

In de workshop gaan we dit bereiken door te dansen en te reflecteren. De dans maakt ons open voor verbinding en kan helpen om de waarachtigheid en uw realisatie te markeren. De expressie van uw lijf is een geweldig sterk ijkpunt voor wat u echt van binnen wilt. Zonder woorden. Het hoofd staat uit als u danst.
Maar het hoofd is net zo belangrijk. Daarom geven we ruimte voor reflectie. Deze vindt plaats in de vorm van gesprekken. Dit zijn een-op-een gesprekken, soms een groepsgesprek, of een gesprek met u zelf tijdens een wandeling of meditatie. Reflecteren gaat makkelijker als u gedanst heeft. U staat dan meer in contact met uw intuïtie.

Door dansen en reflecteren af te wisselen creëren we een verdiepend proces waarin uw hoofd, hart en buik kunnen integreren. Deze integratie is een belangrijk bestanddeel om uw vraagstuk te verhelderen. De reflectie richten we zo in dat u uitgenodigd wordt uw wensen om te zetten in daden.

Wat haalt u uit deze workshop

  • Inspiratie
  • Energie
  • Verbinding met de mensen om u heen
  • Communicatie in verbinding met uw hart
  • Meer gevoel over uw werk en uw relaties
  • Balans werk en privé
  • Uw missie in het leven.

Programma

We starten met een intakegesprek. Hierin gaan we uw specifieke vragen en verlangens ontdekken en omzetten in het programma. Het intakegesprek vindt plaats op basis van een vooraf door u geschreven biografie. Vervolgens wisselen we in de 2 dagen daarna dans met reflectie met elkaar af. Kijk voor meer informatie op https://www.dansenreflectie.nl/

Kosten

Om de basiskosten te dragen vragen wij een investering van € 890,-- (exclusief BTW, inclusief 2 overnachtingen).

Wanneer en waar?

De volgende workshop organiseren we op 15, 16 en 17 november. We beginnen op de avond van 15 november om 19.30 uur en sluiten af op 17 november om 17.00 uur. Dit is dus inclusief 2 overnachtingen. De workshop vindt plaats in Centrum 'Goedzoalsjebent', Mepperstraat 34, Meppen.

Algemene informatie

Aanbieder: TwynstraGudde

Type: Workshop

Kosten: €890,-

Duur: 2 dagen

Aantal deelnemers: 19

Doelgroep: Professionals die eenheid zoeken in hoofd, hart en buik

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Algemeen

Meer opleidingen in Algemeen

Meer opleidingen van TwynstraGudde

Meer opleidingen van TwynstraGudde

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.