Orange Belt in Lean

UPD

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Training

Kosten: €795,-

Duur: 1 dag

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Professional met interesse in Lean

PE Punten: 7

Taal: Nederlands

Denk je eens in hoe gaaf het zou zijn om binnen je organisatie een wijdvertakt verbeternetwerk te creëren. Dat iedere collega dezelfde ‘verbetertaal’ spreekt en je zo dus heel snel verbeteringen kunt doorvoeren. Met elkaar. Resultaat? Een duidelijk inzicht in de (verborgen verspillingen binnen) processen van je organisatie én hoe ze beter kunnen.

Wat kun je als Orange Belt in Lean?

Als Orange Belt in Lean ben je een waardevolle speler binnen je organisatie die zelf kleine verbeterinitiatieven oppakt. Daarnaast beschik je over de kennis en tools om deel uit te kunnen maken van een groter verbetertraject onder leiding van een Green Belt of Black Belt. Je krijgt snel inzicht in (verborgen) verspillingen in bestaande werkprocessen. Je manier van denken verschuift naar een klantgericht denken waarin niet de organisatie, maar de klant het uitgangspunt vormt.

Hoe werken wij?

Bij UPD vinden we het belangrijk dat je het maximale uit je opleiding haalt. Daarom hanteren we voor deze opleiding een combinatie van e-learning met praktijkgerichte lesdagen. Het theoriegedeelte van de opleiding is digitaal beschikbaar (en blijft dit gedurende een periode van één jaar). Zo heb jij de vrijheid om de lesstof te bestuderen waar en wanneer jou dat het beste uitkomt. Zo lang je wilt, en zo vaak je maar wilt. Voor het praktijkdeel kom je naar een praktijksessie op locatie waarin je met andere deelnemers de kneepjes van het vak leert.

Van ellenlange PowerPointpresentaties zijn wij geen fan, dus tijdens de lesdagen gaan de trainers actief met je aan de slag. Dat betekent veel oefenen met de theorie, simulaties beleven en praktisch aan de slag in kleine groepjes. Alle trainers hebben ruime ervaring in het implementeren van verandertrajecten en weten heel goed hij zij hun praktijkkennis aan jou kunnen overbrengen. Laat je inspireren door hun energie!

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Training

Kosten: €795,-

Duur: 1 dag

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Professional met interesse in Lean

PE Punten: 7

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.