Black Belt in Lean

UPD

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Training

Kosten: €6.395,-

Duur: 14 dagen

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Lean experts

PE Punten: Ja

Taal: Nederlands

Een Black Belt is een drijver van verandering en is in staat om een Lean transformatie te begeleiden, zowel op de gedragskant als het verbeteren van de processen in de organisatie.

De Black Belt in Lean training van UNC Plus Delta onderscheidt zich doordat de deelnemers op een interactieve manier leren en zo ervaren wat een Lean transformatie inhoudt. Waar de gemiddelde Lean training zich vooral richt op de theorie achter de tools en de technieken, ligt de nadruk in deze training juist op het toepassen ervan.

Maximaal variëren tussen theorie en praktijk

Tijdens de 14-daagse opleiding Black Belt in Lean leer je om Lean toe te passen en daarmee problemen in processen op te sporen, te analyseren en verminderen. Tijdens de opleiding staat een reële bedrijfssimulatie centraal, zodat je maximaal kunt variëren tussen theorie en praktijk. Daarnaast bieden wij je na afronding van de training coaching aan om je te ondersteunen in het realiseren van je Lean ambities.

Coaching op je werkplek

Om het maximale uit de opleiding te halen, raden we sterk aan om gebruik te maken van coaching. Op deze manier kan de opleiding nog beter toegepast worden, waardoor u er meer van leert. Wij zijn ervan overtuigd dat de theorie van Lean goed beklijft als u deze ook echt toepast en daarom bieden wij de mogelijkheid van coaching aan. Uit eigen ervaring raden wij 24 uur coaching aan voor het project, de kosten hiervoor zijn € 3.790,- inclusief praktijkcertificering.

Certificering

Het label 'Black Belt in Lean' waarborgt een kennisniveau dat de deelnemer in staat stelt om binnen zijn organisatie zelf Lean initiatieven te leiden op waardestroom niveau, welke gelinkt zijn met de lange termijn visie van de organisatie. Verder is een Black Belt in Lean in staat om zowel het management als mensen op de werkvloer te overtuigen, op te leiden, te begeleiden en te coachen.

Indien men kiest voor alleen het theorie certificaat geeft dit recht op het label 'Trained Black Belt in Lean.'

De volledige opleiding (inclusief praktijk) wordt afgerond met een Lean implementatie case. De deelnemer kan op deze manier aantonen dat hij/zij de leerstof voldoende beheerst om deze zelfstandig met een goed resultaat in de eigen bedrijfsomgeving toe te passen. Hiervoor wordt een presentatie gemaakt die vervolgens verdedigd wordt voor een jury van Lean specialisten.

Certificering bestaat uit twee delen:

Theoriecertificaat
De vereisten hiervoor zijn:

  • Het volgen van de training;
  • Het afleggen van een examen om de de theorie te toetsen.

De kosten voor het 'Trained Black Belt in Lean'-certificaat zijn bij de opleidingsprijs inbegrepen.

Praktijkcertificaat
De vereisten hiervoor zijn:

  • Theorie-examen succesvol afgerond;
  • Het afronden van een project waarin je de theorie toepast.

De kosten voor het praktijkcertificaat “Black Belt in Lean” zijn niet bij de opleidingsprijs inbegrepen en bedragen € 500,-.Wij raden coaching aan, waarbij u 24 uur wordt begeleidt door een Black Belt. De kosten hiervan inclusief praktijkcertificering zijn € 3.790,-.

In Nederland is UNC Plus Delta de grootste certificerende instantie van Lean Green Belts en Black Belts.

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Training

Kosten: €6.395,-

Duur: 14 dagen

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Lean experts

PE Punten: Ja

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.