Green Belt in Lean

Aanbieder
UPD
Type
Training
Kosten
€2.495,-
Duur
4 dagen
Aantal deelnemers
12
Doelgroep
Professionals
PE Punten
42
Taal
Nederlands

Tijdens onze opleiding tot Green Belt in Lean staat de impact die jij als Lean professional maakt centraal. Deze opleiding is helemaal ingericht om jou alle kennis en kunde te geven die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met jouw verbeterprojecten. Tijdens de lesdagen gaan we in op de praktische toepassing van Lean op Green Belt niveau. Je kunt de theoretische kennis zo ver uitdiepen als je zelf wilt met ongelimiteerde toegang tot de E-Learning gedurende een jaar.

Wil je écht als Green Belt in Lean aan de slag op de werkvloer? Schrijf je dan in voor deze praktijkgerichte opleiding!

 

Volledig praktijkgericht

Onze Green Belt in Lean kenmerkt zich door de perfecte combinatie tussen theorie en praktijk. Je krijgt alle hulpmiddelen om de theorie tot je te nemen, zodat je tijdens de lesdagen optimaal gebruikt kunt maken van de kennis en ervaring van onze trainers. Tijdens de lesdagen ga je met hen de praktische verdiepingsslag maken. Zo weet je zeker dat je na afloop van de opleiding direct aan de slag kunt als Green Belt in Lean. En mocht er na de training toch nog wat onduidelijkheid zijn, dan log je gewoon in op de E-Learning omgeving waar je een jaar lang ongelimiteerd gebruik van kunt maken!

 

Wat ga je leren tijdens de Green Belt in Lean?

Je gaat leren hoe je als projectleider verbetertrajecten kunt begeleiden volgens de Lean filosofie. Dat betekent dat we je de kennis aanreiken over:

  • Lean Management & Lean Thinking
  • Verspilling herkennen en verminderen
  • Value Stream Mapping
  • Kaizen
  • PDCA
  • Operationele Stabiliteit
  • Omgaan met weerstand, draagkracht creëren en borging van verbeterinitiatieven

 

Tijdens de praktijkgerichte lesdagen gaan we je leren hoe je deze kennis in de praktijk brengt. Je leert hier van onze trainers die dit dagelijks in de praktijk brengen bij onze klanten, maar je leert minstens net zoveel van de andere deelnemers. Zo maak je optimaal gebruik van alle kennis, ervaring en inzichten die je aangereikt krijgt tijdens deze opleiding.

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Training

Kosten: €2.495,-

Duur: 4 dagen

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Professionals

PE Punten: 42

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.