Lean Six Sigma Black Belt

Aanbieder
UPD
Type
Training
Kosten
€6.995,-
Duur
16 dagen
Aantal deelnemers
12
Doelgroep
Professionals
PE Punten
126
Taal
Nederlands

Verbeteren zit in je bloed. En bloed kruipt waar het niet gaan kan. Als je voelt dat je het in je hebt om (complexe) verbeterprojecten succesvol door te (laten) voeren, dan ben je als Black Belt in je element. Deze opleiding leert je hoe een echte 'drijver van verandering' wordt. Verantwoordelijk voor het optimaliseren van processen binnen je organisatie. Met aandacht voor de mensen om je heen en een scherp oog voor procesverbetering.

 

Wat kun je als Black Belt Lean Six Sigma?

Een bedrijf omvormen tot een data-gedreven organisatie met een cultuur van continu verbeteren. Als Black Belt leidt je binnen je organisatie initiatieven op waardestroom-niveau die gekoppeld zijn aan de langetermijnvisie van de organisatie. Je weet perfect hoe je het management én de mensen op de werkvloer kunt overtuigen, opleiden, begeleiden en coachen. Dit komt door jou effectieve kennismix van de (harde) tools en de (zachte) veranderkunde. Je zet zelf een Lean verbeterprogramma op en begeleidt Green Belts bij het uitvoeren van nieuwe projecten (minimale verbeteromvang in financiële termen €100k).

Hoe werken wij?

Bij UPD staat jouw maximale leerrendement centraal. Daarom hanteren we voor deze opleiding een combinatie van e-learning met praktijkgerichte lesdagen. Het theoriegedeelte van de opleiding is digitaal beschikbaar (en blijft dit gedurende een periode van één jaar). Zo heb jij de vrijheid om de lesstof te bestuderen waar en wanneer jou dat het beste uitkomt. Zo lang je wilt, en zo vaak je maar wilt. Voor het praktijkdeel kom je naar een training op locatie waarin je met andere deelnemers de kneepjes van het vak leert.

Van ellenlange PowerPointpresentaties zijn wij geen fan, dus tijdens de lesdagen gaan de trainers actief met je aan de slag. Dat betekent veel oefenen met de theorie, simulaties beleven en praktisch aan de slag in kleine groepjes. Alle trainers hebben ruime ervaring in het implementeren van verandertrajecten en weten heel goed hoe zij hun praktijkkennis aan jou kunnen overbrengen. Laat je inspireren door hun energie!

Coaching op je werkplek

Om het maximale uit de training te halen, raden we je aan om een Lean Six Sigma verbeterproject uit te voeren en je praktijkcertificaat te halen. Een belangrijke succesfactor voor maximale projectresultaten, is coaching door een ervaren (Master) Black Belt. Op deze manier krijgt jouw verbeterproject meer diepgang, scherpte en impact. Voor afronding van de opleiding dien je 2 projecten af te ronden. Het tarief voor 24 uur coaching in combinatie met praktijkcertificering is € 3.960,-.

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Training

Kosten: €6.995,-

Duur: 16 dagen

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Professionals

PE Punten: 126

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.