Lean Six Sigma Black Belt

UPD

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Training

Kosten: €7.495,-

Duur: 18 dagen

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Professionals

PE Punten: Ja

Taal: Nederlands

Deze training leert je alle benodigde vaardigheden om succesvol als Six Sigma Black Belt consultant Green Belts te begeleiden. De Black Belt all-inclusive opleiding is speciaal ontwikkeld voor diegenen die graag in één keer een Green Belt én Black Belt opleiding willen volgen.

Tijdens de 18-daagse opleiding vergaar je gaandeweg de kennis en kunde die nodig is om als Black Belt te functioneren en leer je deze toe te passen in je organisatie.

De kracht van all-inclusive

Deze Green Belt-en-Black Belt-opleiding-in-één leert je de benodigde technieken om de Green Belts in een organisatie te coachen en hen bij projecten te begeleiden en met statistiek te ondersteunen.

Zo komt Verandermanagement aan de orde en wordt het onderwerp 'succesvol implementeren van Lean Six Sigma' behandeld. Daarin wordt besproken hoe een bedrijf kan worden omgevormd tot een data-gedreven organisatie met een cultuur van continu verbeteren.

Inclusief praktijkervaring

Je zult tijdens de training veel inzoomen op hoe het in de praktijk echt werkt. In de lesstof staat een reële bedrijfssimulatie centraal, zodat je maximaal kunt variëren tussen theorie en praktijk. Daarnaast ontvang je tijdens de training coaching van je studieleider, om je te ondersteunen bij het realiseren van je Lean Six Sigma ambities. Learning by doing. Praktisch en met de voeten in de modder.

Certificering

De Black Belt training stelt je in staat om gecertificeerd Lean Six Sigma Black Belt te worden. Certificering bestaat uit twee delen:

Theoriecertificering
Het theoriecertificaat toont aan dat je de methoden en technieken beheerst van Lean en Six Sigma, op het niveau van een 18-daagse World Class Black Belt opleiding. Onze opleiding kent een curriculum welke in lijn is met de internationaal erkende ‘Body of Knowledge’ van ASQ en IASSC.

De vereisten hiervoor zijn:

  • Het volgen van de training;
  • Het afleggen van een examen om de theorie te toetsen.

De kosten voor het certificaat zijn bij de opleidingsprijs inbegrepen.

Praktijkcertificaat
Het praktijkcertificaat is de échte kroon op je Black Belt opleiding: het is de proeve van bekwaamheid, wat aangeeft dat je niet alleen de theorie beheerst maar deze ook in de praktijk hebt weten toe te passen. Dit bereik je door twee Lean Six Sigma projecten succesvol af te ronden, met gebruik van de juiste DMAIC tools en veranderkundige vaardigheden. 

De vereisten hiervoor zijn:

  • Theorie-examen succesvol afgerond;
  • Het afronden van twee projecten waarin je de theorie toepast.

De kosten voor het praktijkcertificaat zijn niet bij de opleidingsprijs inbegrepen en bedragen € 500,- (excl. BTW).

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Training

Kosten: €7.495,-

Duur: 18 dagen

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Professionals

PE Punten: Ja

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.