LSS Green Belt to Black Belt

UPD

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Workshop

Kosten: €4.595,-

Duur: 10 dagen

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Professionals

PE Punten: Ja

Taal: Nederlands

Deze upgrade Green Belt to Black Belt training, gegeven door een Master Black Belt, is speciaal gericht op Green Belts en leert hen alle benodigde vaardigheden om succesvol als Six Sigma Black Belt te kunnen functioneren.

Als gecertificeerd Lean Six Sigma Green Belt heb je een mooie stap gemaakt in je carrière als procesverbeteraar. Je training heeft je in staat gesteld om de Lean Six Sigma methode in de praktijk toe te passen en daarmee kosten te verlagen, kwaliteit te verbeteren en je organisatie te helpen om klanten beter van dienst te zijn. Deze upgrade Green Belt to Black Belt opleiding gaat verder en vormt de volgende stap in het traject naar Lean Six Sigma professional.

Kennisverrijking in Lean en Six Sigma methodes

Tijdens de 10-daagse opleiding verrijk je je kennis en kunde in de Lean en Six Sigma methodiek en leer je deze verder toe te passen in je eigen organisatie. Je leert de technieken die nodig zijn om de Six Sigma Green Belts in een organisatie te coachen op de moeilijke momenten in projecten en hun met statistiek te begeleiden.

Lean Six Sigma in theorie en praktijk

Natuurlijk komt verandermanagement aan de orde en wordt het onderwerp ‘Succesvol implementeren van Lean Six Sigma’ behandeld. Daarin wordt besproken hoe een bedrijf kan kunnen worden omgevormd tot een data-gedreven organisatie met een cultuur van continu verbeteren. Dankzij de reële bedrijfssimulatie die tijdens de training centraal staat, zul je maximaal kunnen variëren tussen theorie en praktijk. Daarnaast ontvang je tijdens de training coaching van je studieleider, om je te ondersteunen bij het realiseren van je Lean Six Sigma ambities.

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Workshop

Kosten: €4.595,-

Duur: 10 dagen

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Professionals

PE Punten: Ja

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.