Lean Six Sigma Green Belt to Black Belt

UPD

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Training

Kosten: €4.595,-

Duur: 10 dagen

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Professionals

PE Punten: 70

Taal: Nederlands

Deze upgrade Green Belt to Black Belt training, is speciaal gericht op Green Belts en leert hen alle benodigde vaardigheden om succesvol als Lean Six Sigma Black Belt te kunnen functioneren.

Als gecertificeerd Lean Six Sigma Green Belt heb je een mooie stap gemaakt in je carrière als procesverbeteraar. Jouw training heeft je in staat gesteld om de Lean Six Sigma methode in de praktijk toe te passen en daarmee kosten te verlagen, kwaliteit te verbeteren en je organisatie te helpen om klanten beter van dienst te zijn. Deze upgrade Green Belt to Black Belt training gaat verder en vormt de volgende stap in het traject naar Lean Six Sigma professional.

Kennisverrijking in Lean en Six Sigma methodes

Tijdens de 10-daagse training verrijk je je kennis en kunde in de Lean en Six Sigma methodiek en leer je deze verder toe te passen in je eigen organisatie. Je leert de technieken die nodig zijn om de Six Sigma Green Belts in een organisatie te coachen op de moeilijke momenten in projecten en hun met statistiek te begeleiden.

Lean Six Sigma in theorie en praktijk

Natuurlijk komt verandermanagement aan de orde en wordt het onderwerp ‘Succesvol implementeren van Lean Six Sigma’ behandeld. Daarin wordt besproken hoe een bedrijf kan kunnen worden omgevormd tot een data-gedreven organisatie met een cultuur van continu verbeteren. Dankzij de reële bedrijfssimulatie die tijdens de training centraal staat, zul je maximaal kunnen variëren tussen theorie en praktijk. Daarnaast ontvang je tijdens de training coaching van je studieleider, om je te ondersteunen bij het realiseren van je Lean Six Sigma ambities.

Doelgroep upgrade Green Belt to Black Belt training

Cursisten die aan deze upgrade deelnemen zijn, ondanks vaak verschillende achtergronden, globaal in drie groepen in te delen:

  • Leidinggevenden
  • Medewerkers in de rol van programmaleider die Green Belts begeleiden
  • Consultants

Voor deze training is minimaal een afgeronde opleiding als Green Belt vereist. Heb je geen Green Belt training gevolgd, maar wil je toch graag tot Black Belt worden opgeleid? Kies dan voor de opleiding Lean Six Sigma Black Belt all-inclusive. In deze training zijn de Green Belt modules namelijk ingebouwd.

Heeft u ambitie om veranderingstrajecten en processen te leiden, dan is deze training een goede en betaalbare opstap naar de Lean Six Sigma Black Belt. De upgrade sluit perfect aan op onze Green Belt training, waardoor u de investering en de studiebelasting kunt spreiden in de tijd.

De upgrade staat ook open voor trainees die elders een Lean Six Sigma Green Belt training hebben gevolgd en die met succes een of meerdere DMAIC projecten hebben uitgevoerd. Aangezien er tussen aanbieders grote verschillen in de inhoud en diepgang van het Green Belt curriculum zitten, doen we vooraf een intake met een van onze trainers. De reden dat we dit doen is met name om teleurstellingen te voorkomen en om de kwaliteit van de training te kunnen garanderen.

Coaching op je werkplek

Om het maximale uit de opleiding te halen, raden we sterk aan om een Lean Six Sigma verbeterproject uit te voeren en uw praktijkcertificaat te halen. Een belangrijke succesfactor voor maximale projectresultaten, is coaching door een ervaren (Master) Black Belt. Op deze manier krijgt uw verbeterproject meer diepgang, scherpte en impact. Het tarief voor 12 uur coaching in combinatie met praktijkcertificering is € 1.980,- per project. Voor Black Belt Lean Six Sigma praktijkcertificering dient u 2 projecten af te ronden.

Optie

Wil je er eerst nog even nadenken of wellicht overleggen met je werkgever? Neem dan in ieder geval een optie op de training en voorkom de teleurstelling dat er straks geen plaats meer is. Deze reservering is gratis en verplicht tot niets.

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Training

Kosten: €4.595,-

Duur: 10 dagen

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Professionals

PE Punten: 70

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.