Lean Six Sigma Green Belt

UPD

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Workshop

Kosten: €3.295,-

Duur: 6 dagen

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Professionals

PE Punten: 56

Taal: Nederlands

Tijdens onze opleiding tot Lean Six Sigma Green Belt staat de impact die jij als Lean Six Sigma professional maakt centraal. Deze opleiding is helemaal ingericht om jou alle kennis en kunde te geven die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met jouw verbeterprojecten. Tijdens de lesdagen gaan we volledig in op de praktische toepassing van Lean Six Sigma op Green Belt niveau. Je kunt de theoretische kennis zo ver uitdiepen als je zelf wilt met ongelimiteerde toegang tot de E-Learning gedurende een jaar.

Wil jij dus niet alleen de titel 'Lean Six Sigma Green Belt' maar wil je als projecteider van verbetertrajecten aan de slag bij jou op de werkvloer? Schrijf je dan in voor deze praktijkgerichte opleiding!

Volledig praktijkgericht

Onze Lean Six Sigma Green Belt kenmerkt zich door de perfecte combinatie tussen theorie en praktijk. We sluiten je niet dagen lang op in een klaslokaal waarbij we door alle theorie gaan. Maar jij krijgt alle hulpmiddelen om de theorie tot je te nemen, zodat je tijdens de lesdagen optimaal gebruikt kunt maken van de kennis en ervaring van onze trainers. Tijdens de lesdagen ga je met hen de praktische verdiepingsslag maken. Zo weet je zeker dat je na afloop van de opleiding direct aan de slag kunt als Green Belt in Lean. En mocht er na de training toch nog wat onduidelijkheid zijn, dan log je gewoon in op de E-Learning omgeving waar je een jaar lang ongelimiteerd gebruik van kunt maken!

Wat ga je leren tijdens de Lean Six Sigma Green Belt Opleiding?

Je gaat leren hoe je als projectleider verbetertrajecten kunt begeleiden volgens de Lean Six Sigma filosofie. Dat betekent dat we je de kennis aanreiken over:

  • Projectmatig verbeteren volgens de DMAIC structuur ‘Lean' en ‘Six Sigma’ principes en tools beheersen*
  • Kwalitatief en kwantitatief problemen analyseren
  • Verbeteringen initiëren en daadwerkelijk implementeren
  • Resultaten borgen in de organisatie
  • Effectief procesdenken, klantgericht & “outside - in”
  • Verspilling en oorzaken van variatie herkennen
  • Werken met de statistische analyses binnen Minitab
  • Projectteams samenstellen en leiden
  • Workshops faciliteren
  • Change management vaardigheden toepassen

 

Tijdens de praktijkgerichte lesdagen gaan we je leren hoe je deze kennis in de praktijk brengt. Je leert hier van onze trainers die dit dagelijks in de praktijk brengen bij onze klanten, maar je leert minstens net zoveel van de andere deelnemers. Zo maak je optimaal gebruik van alle kennis, ervaring en inzichten die je aangereikt krijgt tijdens deze opleiding.

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: Workshop

Kosten: €3.295,-

Duur: 6 dagen

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Professionals

PE Punten: 56

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.