Succesvol Verandering Organiseren

Aanbieder
Type
Executive
Kosten
€12.900,-
Duur
10 maanden
Doelgroep
Leidinggevenden
Taal
Nederlands

Aan de slag met verandermanagement

Succesvol Verandering Organiseren is dé opleiding voor leidinggevenden die als trekker van een stevige veranderopgave in hun organisatie het vak van verandermanagement tot in de finesses willen leren beheersen.

Een groot deel van uw managementtaak bestaat uit veranderen. Intussen moet de organisatie goed blijven draaien. Dat alles vraagt om lef en wendbaarheid. Om incasseringsvermogen en de nodige realiteitszin. Om bewustzijn van de positie die u inneemt en om de nodige competenties. Succesvol Verandering Organiseren biedt inspiratie en houvast om uw eigen stijl van veranderen te ontwikkelen. Daar worden u én uw organisatie beter van.

Succesvol Verandering Organiseren is speciaal ontwikkeld voor managers die in alle hectiek binnen en buiten hun organisatie voor veranderopgaven staan. SVO is niet alleen een opleiding waarin u leert en ervaart uw veranderklussen doelbewust te klaren. Het is vooral ook een platform waarin collega’s en vakgenoten kritisch met u meedenken. Dat vergroot het effect op de klus die u onderhanden heeft. Uw professionaliteit neemt toe. En u groeit zichtbaar in uw rol.

Tijdens SVO leert u uw veranderopgave beter doorgronden. Het veranderproces effectiever inrichten. Slimme keuzes maken. Spanningen rond veranderingen beter hanteren. Met weerbarstigheid omgaan. En de vele niet-voorziene en niet-ingeplande problemen te tackelen. Terwijl uw handelingsrepertoire zich uitbreidt, leert u zichzelf als veranderaar steeds beter kennen.

Algemene informatie

Aanbieder: Sioo

Type: Executive

Kosten: €12.900,-

Duur: 10 maanden

Doelgroep: Leidinggevenden

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Consulting Programma

Meer opleidingen in Consulting Programma

Meer opleidingen van Sioo

Meer opleidingen van Sioo

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.