Inzicht in Bedrijfskunde

Sioo

Algemene informatie

Aanbieder: Sioo

Type: Workshop

Kosten: €1.975,-

Duur: 1 maand

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Adviseurs

PE Punten: 30

Taal: Nederlands

Een kennismaking met toepasbare bedrijfskunde voor uw advieswerk

De workshop Inzicht in Bedrijfskunde is speciaal voor adviseurs die behoefte hebben aan, in hun advieswerk toepasbare, bedrijfskundige concepten en die niet beschikken over een bedrijfskundige achtergrond.

De eerste organisatieadviseurs waren ingenieurs. Als u vandaag de dag adviseurs vraagt naar hun achtergrond, dan hoort u de meest uiteenlopende verhalen. Ze hebben astronomie gestudeerd of Nederlands, psychologie of economie. Er zijn adviseurs die verlangend zuchten als de term bedrijfskunde valt, want bedrijfskundigen lijken degenen die werkelijk snappen hoe organisaties in elkaar zitten en hoe het anders zou kunnen. In de workshop Inzicht in Bedrijfskunde krijgt u een kijkje in de bedrijfskundige keuken. 

U verkrijgt kennis en inzicht in de bijdrage van de verschillende functionele gebieden aan de organisatie als geheel. Daarnaast leert u  begrippen, termen en actuele discussies van de functionele gebieden te herkennen en te plaatsen. Zo krijgt u inzicht in de verschillende manieren waarop bedrijven georganiseerd kunnen worden.

In de workshop Inzicht in Bedrijfskunde gaat u in op thema’s als: geschiedenis van de organisatiekunde, verschillende stromingen en principes in de structurering van de organisatie, strategie, organisatiecultuur, marketing, inkoopmanagement, kwaliteitszorg, financiën, productielogistiek en medezeggenschap. 

Uiteindelijk leert u een meer generalistische visie te hanteren ten aanzien van de organisatie­vraagstukken. Dit komt de kwaliteit van uw advies ten goede, zowel in de beeldvormingfase als in het ontwerpen van een verander­aanpak.

Algemene informatie

Aanbieder: Sioo

Type: Workshop

Kosten: €1.975,-

Duur: 1 maand

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Adviseurs

PE Punten: 30

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Adviseren

Meer opleidingen in Adviseren

Meer opleidingen van Sioo

Meer opleidingen van Sioo

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.