Scrum Master Training

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€499,-
Duur
1 dag
Aantal deelnemers
12
Doelgroep
Professionals
Taal
Nederlands/Engels
Deze opleiding is niet meer actueel

Waarom deze Scrum Master training?

Deze 1-daagse Scrum Master training geeft inzicht in de werkwijze, regels en rollen van Scrum en de benodigde mindset voor het succesvol werken met Scrum. Je wordt meegenomen in dienend leiderschap om je effectiviteit als Scrum Master te vergroten. Dit leiderschap hangt samen met gedragsverandering, het werken met mensen en teams, coachen en faciliterende technieken. Een voorwaarde voor het volgen van deze training is voorkennis van agile en Scrum. Dat betekent dat je kennis hebt genomen van de Scrum Guide en/of je hebt deelgenomen aan de Agile Scrum Foundation training.

Leerdoelen Scrum Master Training

De training is praktisch en richt zich op de succesvolle toepassing van Scrum in de realiteit. Concepten die worden behandeld zijn:

  • Scrum Framework: begrijpen van de regels en rollen van Scrum volgens de Scrum Guide.
  • Cross-functionele, zelf-organiserende teams: Scrum teams verschillen van traditionele ontwikkelingsteams. Het paradigma en karakter van cross-functionele en zelf-organiserende teams bevordert flexibiliteit, creativiteit en productiviteit. Teams kiezen hoe ze het beste werk kunnen verrichten en hebben alle benodigde deskundigheid om dat te doen, zonder afhankelijkheid van anderen buiten het team.
  • Coachen & Faciliteren: de mindset en het gedrag van Scrum Masters verschillen met die van project managers of teamleiders in traditionele omgevingen. Scrum Masters zijn facilitators ten behoeve van teams.

Doelgroep Scrum Master Training

Deze training is een must voor iedereen die de rol van Scrum Master ambieert of vervult. Je werkt nu bijvoorbeeld als teamleider, projectleider of business analist.

Voorkennis

Je hebt de Scrum Guide gelezen en/of je hebt deelgenomen aan de Agile Scrum Foundation training.

Examen en certificering

Na het volgen van deze training, kun je het officiële Agile Scrum Master examen afleggen via EXIN. Het examen bestaat uit 40 vragen, waarvan minimaal 26 vragen (65%) goed moeten worden beantwoord. Na het succesvol afronden van het examen, ontvang je het Agile Scrum Master certificaat (e-Competence Framework). 

Algemene informatie

Aanbieder: Quint Academy

Type: Training

Kosten: €499,-

Duur: 1 dag

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands/Engels

Meer opleidingen in Algemeen

Meer opleidingen in Algemeen

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.