Ex-PwC advjavascript:void(null);iseur Marc Konings in dienst bij ConQuaestor

20 december 2011 Consultancy.nl

Financieel dienstverlener ConQuaestor heeft Marc Konings benoemd als Managing Consultant. Konings werkte hiervoor als zelfstandige en heeft in het verleden o.a. gewerkt bij adviesbureaus Conclusion en PwC. Hij is gespecialiseerd op het gebied van bedrijfsbesturing, procesverbetering en business/ICT alignement. Binnen ConQuaestor gaat hij zich richten op advisering over ICT-sourcingvraagstukken en het inrichten van ICT-organisaties.

Pim Zoeteweij Algemeen Directeur van ConQuaestor
Eind november maakte ConQuaestor bekend dat het Pim Zoeteweij heeft benoemd tot de nieuwe Algemeen Directeur. Hij volgt Martijn Kamermans op, die het adviesbureau leidde sinds de oprichting. ConQuaestor is in 2004 opgericht nadat 21 IBM BCS partners samen met circa 300 adviseurs een management buy-out hebben gepleegd. Zoeteweij is voormalig bestuursvoorzitter van PwC Consulting.

Over Marc Konings
Marc Konings heeft ruime ervaring opgedaan in verschillende managementfuncties, o.a. bij Stork (CIO) en Inter Access (Directeur). Ook heeft Konings ervaring opgedaan in de adviesbranche, tussen 1990 en 1996 werkte hij voor Coopers & Lybrand Management Consultants (tegenwoordig PwC), in 2006 werkte hij circa 1 jaar voor Conclusion en sinds 2005 werkte hij als zelfstandige (adviesbureau Flexecute). Marc Konings is afgestuurd als bedrijfseconoom.

Nieuws