Eden McCallum partner van NGO Save the Children

17 oktober 2014 Consultancy.nl

Consultancybureau Eden McCallum heeft Save the Children aan zijn ‘NGO Partnership’ toegevoegd, zijn bedrijfsomvattende pro bono programma. Met deze meest recente toevoeging, heeft Eden McCallum nu partnerships met drie leidende NGO’s.

In lijn met de corporate social responsibility (MVO) doelstellingen van de organisatie lanceerde Eden McCallum in 2007 een intern programma gericht op pro bono bedrijfsondersteuning aan goede doelen. Tot op de dag van vandaag is de ondersteuning gecentreerd rondom twee belangrijke organisaties – Impetus-PEF en Virgin Unite – waarvoor meer dan 70 projecten afgerond zijn binnen dertig liefdadigheidsinstellingen. Als onderdeel van de partnership, leveren Eden McCallum adviesteams strategie-, organisatie-, en operationele verbeteringsprojecten voor de NGO’s en voor de goede doelen die zij ondersteunen.

Save the Children

Op basis van het succes van het programma, intern bekend als ‘NGO Partnership’, heeft het managementteam van Eden McCallum nu besloten om zijn terrein uit te breiden, door Save the Children toe te voegen aan het portfolio. Save the Children werkt in 120 landen om kinderlevens te redden, te vechten  voor hun rechten, en hen te helpen hun volledige potentieel te vervullen. De wederzijdse betrokkenheid werd niet binnen een dag besloten – het afgelopen jaar werkten de partners al succesvol samen aan een aantal projecten met een focus op strategie en organisatie. Daarnaast heeft het consultancybureau een track record opgebouwd in het werken met goede doelen gericht op kinderen en jonge volwassenen. Hieronder vallen bijvoorbeeld het ondersteunen van onderwijsinitiatieven in sub-Saharisch Afrika, maar ook werk met verschillende goede doelen die gericht zijn op de ondersteuning van achtergestelde kinderen in de UK.

Eden McCallum - Impetus - Save the Children - Unite“We zijn verheugd deze partnership met Save the Children te bevestigen, een buitengewone, internationale liefdadigheidsinstelling die wij met trots ondersteunen. Steeds meer van onze consultants willen graag iets teruggeven, en we zijn erg blij met de bijdrage die zij aan onze NGO partners leveren en hun individuele goede doelen”, zegt Hilary Corroon, Directeur van Eden McCallum’s NGO Partnership.

Nieuws

Meer nieuws over