Aon Hewitt partner Stuart Harris naar Towers Watson

18 september 2014 Consultancy.uk

Zakelijke dienstverlener Towers Watson heeft onlangs Stuart Harris aangesteld als Director en hoofd van de International Consulting Group in Chicago. Harris is afkomstig van rivaal Aon Hewitt, waar hij werkzaam was als partner. In zijn nieuwe rol zal Harris de eindverantwoordelijkheid dragen voor het management van Towers Watson’s International Consulting Group in de Chicago regio.

Stuart Harris heeft meer dan 25 jaar ervaring in de adviesbranche en zal verantwoordelijk zijn de klant dienstverlening, thought leadership en de effectiviteit van Towers Watson’s International Consulting team in Chicago. Voordat hij zich bij Towers Watson voegde was hij partner in de International Retirement & Investment business van branchegenoot Aon Hewitt. Daarvoor werkte hij meer dan 20 jaar voor Mercer in de UK en VS. In zijn laatste rol bij Mercer was hij werkzaam als Principal Consultant, verantwoordelijk voor de advisering van multinationals bij een groot spectrum van benefit issues, waaronder pensioen accounting, waarderingen, fusies & overnames, de vormgeving van expat pensioenplannen en het ontwerp van arbeidsvoorwaarden.

Stuart Harris - Imran Qureshi - Towers Watson

“We zijn erg verheugd dat Stuart zich zal voegen bij het management team van ons Chicago kantoor,” zegt Imran Qureshi, die Towers Watson’s kantoor in Chicago leidt. “Hij is een ervaren en gepassioneerde leider met een gevestigde reputatie in de markt. Daarnaast biedt hij waardevolle internationale ervaring en een wereldwijd perspectief aan onze in Chicago gevestigde klanten. Ik zie ernaar uit om samen te werken met Stuart.”

Nieuws

Meer nieuws over