Twee nieuwe Young Executives versterken BoerCroon

03 maart 2014 Consultancy.nl

Adviesbureau BoerCroon heeft de gelederen onlangs versterkt met Coen Kromhout en Martijn Uittenbogaard. De twee jonge adviseurs gaan als Young Executive aan de slag.

Voor BoerCroon was Coen Kromhout werkzaam bij DoubleDividend als Equity Analist. Hier was hij verantwoordelijk voor het opstellen van financiële analyses voor beursgenoteerde bedrijven. Mede door zijn organisatie-brede interesse, liep hij verschillende stages, en bracht hij buitenlandperiodes in Harvard, Boston College en Ghana door.

Kromhout: “Gedurende mijn tijd bij DoubleDividend heb ik veel ervaring opgedaan op financieel gebied. Na een tijdje begon het te kriebelen en besloot ik op zoek te gaan naar een werkgever met een meer multidisciplinaire instelling. In BoerCroon heb ik deze werkgever gevonden.” Kromhout heeft een Bachelor Economie en Bedrijfskunde en een Master Business Economics van de UvA.

Coen Kromhout en Martijn Uitenbogaard

Martijn Uittenbogaard liep de nodige ervaring op bij de Nationale Marketing afdeling van Albert Hein, Ahold als Junior Thema Manager. Hier ontwikkelde hij zijn projectmatige vaardigheden: “Tijdens mijn tijd bij Ahold besefte ik me dat ik beter tot mijn recht zou komen in een meer analytische omgeving. Deze uitdaging heb ik bij BoerCroon gevonden.” Uittenbogaard studeerde af aan de Vrije Universiteit Amsterdam met de Master Financial Management. Daarvoor voltooide hij zijn bachelor Bedrijfskunde en minor Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Kromhout en Uittenbogaard gaan deelnemen aan het ‘Young Executive Management’ programma van BoerCroon. De komende 3 jaar zullen zij worden ingezet bij een verscheidenheid aan opdrachtgevers in diverse sectoren op het gebied van projectmanagement, procesmanagement en advies.

Nieuws

Meer nieuws over