Adviseur Rob Jorg lijsttrekker VVD Utrechtse Heuvelrug

21 oktober 2013 Consultancy.nl

Medio oktober maakte het bestuur van de VVD Utrechtse Heuvelrug bekend dat Rob Jorg is verkozen tot kandidaat-lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Rob Jorg is naast zijn politieke inspanningen in het dagelijkse leven adviseur bij een gerenommeerd adviesbureau. Op dinsdag 29 oktober kunnen de VVD-leden zijn voordracht bekrachtigen.
 
Rob Jorg (52) is sinds 2007 werkzaam bij een internationaal adviesbureau. Daarvoor heeft hij diverse commerciële functies bekleed bij onder meer Procter & Gamble, Gouden Gids, VNU Media en Wegener. Hij is gespecialiseerd in Project Management (Agile/Scrum, Prince 2), marketing, customer service en sales management.
 
Rob Jorg - VVD
 
De consultant is al enkele jaren bestuurslid van de lokale VVD afdeling en mede-initiator van de 'liberale visie 2030', een visie op een liberale gemeente Utrechtse Heuvelrug. “Het bestuur heeft, met Rob Jorg op plek één, voor een liberale kandidatenlijst gekozen met personen die veel maatschappelijke ervaring hebben en die midden in onze samenleving staan waardoor intensief contact met de samenleving wordt bevordert” aldus de partij in een persbericht.
 
De VVD afdeling Utrechtse Heuvelrug is op dit moment met zeven raadsleden de grootste partij in de gemeenteraad en vormt samen met de PvdA/GroenLinks en D’66 een coalitie.

Nieuws

Meer nieuws over