Digital Survival Group wil groei versnellen met investeerder

13 juni 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Digital Survival Group, het bedrijf achter Digital Survival Company en Product League, heeft groeigeld aan boord gehaald van Lexar Partners.

Met de investering wil Digital Survival Group de groei versnellen en uitgroeien tot een van de leidende digitale transformatiebureaus van ons land. De ambities reiken verder: Digital Survival Group is momenteel ook actief in Portugal en wil via een buy-and-build strategie nieuwe markten aanboren.

Bij Digital Survival Group werken nu rond de 200 medewerkers vanuit kantoren in Utrecht, Nieuwegein, Lissabon en Porto.

Digital Survival Group wil groei versnellen met investeerder

“We willen hard doorgroeien naar een Europees digitaal transformatie platform vanuit onze boutique gedreven aanpak”, zegt Steven Klompenhouwer, CEO van Digital Survival Group. “Lexar Partners brengt de nodige kennis en expertise voor verdere buy-and-build, en gaat ons met haar hands-on aanpak helpen om van Digital Survival Group een serieuze Nederlandse en op den duur Europese speler te maken in de komende jaren.”

Lexar Partners is een investeringsmaatschappij gevestigd in Laren die (groei)kapitaal verstrekt aan bedrijven in de techsector.

“Als directieteam zijn we bezig om Digital Survival Group naar de volgende groeifase te brengen. Met de komst van Lexar Partners kunnen we dit versnellen”, aldus Jan Riksen, COO van Digital Survival Group. “Hun uitgebreide ervaring en expertise maakt het mogelijk om onze organisatie verder te professionaliseren, waardoor we de beoogde groei – zowel autonoom als door overnames – gemakkelijker kunnen absorberen.”

Digital Survival Company is een specialist in clouddiensten en managed services. Product League is een ontwikkelaar van low-code applicaties met technologie van onder meer Outsystems en Contentful.

Dealmakers

Digital Survival Group werd tijdens het M&A-proces bijgestaan door DC Advisory, KPMG, Bolt Advocaten en Amstone. Lexar Partners kreeg advies van Sincerius, De Breij en JSA.