Dennis Oosterhuis wordt partner bij Baker Tilly in Zwolle

20 april 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na tien jaar Deloitte heeft Dennis Oosterhuis de overstap gemaakt naar Baker Tilly, waar hij is benoemd tot partner.

Oosterhuis start per 1 mei in zijn nieuwe rol. Vanuit de vesting in Zwolle gaat hij zich richten op de uitbreiding van de activiteiten van Baker Tilly in de regio Noordoost-Nederland.

“De komst van Dennis past uitstekend in onze ambitie om verder te groeien met mkb-accountancy en -advies in Noordoost-Nederland”, laat bestuursvoorzitter Ronald Hoeksel weten. “Ik heet Dennis van harte welkom en wens hem veel succes bij Baker Tilly.”

Dennis Oosterhuis wordt partner bij Baker Tilly in Zwolle

Oosterhuis werkte hiervoor als accountant en adviseur op de Zwolse afdeling van Deloitte. Naast zijn werkzaamheden voor klanten in het midden- en kleinbedrijf speelde hij ook een belangrijke rol in het opbouwen van de Deloitte’s mkb-delivery center in India.

Oosterhuis was zeven jaar lang betrokken bij het opbouwen van deze tak, meest recentelijk als chief operations officer. Kort na het aankondigen van zijn vertrek naar Baker Tilly werd hij door een Deloitte-collega uit India op LinkedIn bedankt voor zijn bijdrage.

“Wij willen jou voor al jouw bijdragen bedanken en erkennen, vooral voor de transformatie van het delivery centre”, postte Susmitha Gangisetti, een assistant manager bij Deloitte in Hyderabad. “Het is ons voorrecht geweest om met je samen te werken en getuige te zijn geweest van de enorme groei in al die jaren. Jouw leiderschap is altijd inspirerend geweest. Ga zo door!”

Oosterhuis is Accountant Administratieconsulent. Hij behaalde een post-bachelor Accountancy aan de Hanzehogeschool Groningen en studeerde economie en accountancy aan de Hanzehogeschool Groningen en Windesheim Zwolle.

Het nieuws over de benoeming volgt kort nadat Baker Tilly zijn aanwezigheid in Noordoost-Nederland heeft versterkt met de overname van de Groningse speler Rikst Accountants.