Drie nieuwe collega’s voor supply chain-adviseur Groenewout

27 december 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Supply chain-consultancybureau Groenewout heeft in de afgelopen twee maanden drie nieuwe collega's verwelkomd: Etienne Teunissen, Jelmer Nomen en Chantal van Buren.

Jelmer Nomen richt zich als Consultant vooral op onderwerpen als supply chain-optimalisatie, logistieke haalbaarheidsstudies, aanbestedingsprojecten en e-commerce fulfillment-operaties. Hij is afkomstig van ECT Hutchison Ports, een terminal operator in de Rotterdamse haven, waar hij meer dan tien jaar heeft gewerkt.

Meest recentelijk deed hij in de rol van Senior Business Analyst ervaring op met het uitvoeren van haalbaarheidsstudies voor logistieke upgrades, het analyseren en optimaliseren van logistieke operaties en het opzetten van operationele businessmodellen. Ook heeft hij ruime kennis op gebieden als business process management en business intelligence.

Etienne Teunissen, Jelmer Nomen en Chantal van Buren - Groenewout

Ook Etienne Teunissen is gestart als Consultant. Hij houdt zich vooral bezig met het helpen van klanten met logistieke haalbaarheidsstudies en het ontwerp van sterk gemechaniseerde magazijnoperaties zoals e-commerce-distributiecentra. Hij kan bogen op uitgebreide kennis van sorteersystemen, conceptuele analyses en het ontwerp van geautomatiseerde processen.

Eerder werkte hij als ingenieur en projectmanager zo’n zes jaar voor Linq Systems, een fabrikant van material handling equipment. Daar was hij onder meer verantwoordelijk voor het ontwerp en de implementatie van logistieke systemen voor klanten in heel Nederland.

Chantal van Buren maakt sinds kort deel uit van het office management team van Groenewout. Ze bekleedde eerder soortgelijke functies bij Pink Elephant, Damen Shipyards Group en accountantskantoor ABAB. Sinds begin oktober ondersteunt Van Buren de consultants van Groenewout op projectbasis, verzorgt projectgerelateerde administratieve taken en ondersteunt het managementteam.

Groenewout werd opgericht in 1966 en geldt in ons land als een toonaangevend supply chain- en logistiekadviesbureau. Het 30-koppige kantoor werkt voor nationale en internationale klanten.