Nieuwe business consultant voor Ciratum: Benno Balter

20 december 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Benno Balter is begin deze maand als Business Consultant gestart bij adviesbureau Ciratum.

Bij Ciratum, een bureau uit Utrecht met rond de 40 medewerkers, gaat Balter zich richten op complexe consultancy- en implementatievraagstukken binnen de energie-, water- en telecomsectoren. Niet meteen een voor de hand liggende carrièrestap voor iemand die net een master in Neuropsychology in Maastricht heeft afgerond.

Toch ziet hij – net als Ciratum – veel fit tussen zijn profiel en de werkzaamheden van een consultant. “Het consultancyvak ligt in mijn ogen in het verlengde van mijn onderzoekende en ondersteunende mentaliteit.”

Benno Balter, Business Consultant, Ciratum

Zijn keuze voor Ciratum baseerde hij op de sterke match die hij ervoer tijdens het recruitmentproces en de groeimogelijkheden die het adviesbureau biedt: “Ik heb voor Ciratum gekozen omdat het een omgeving is gericht op groei, in alle opzichten.” 

Onder meer op basis van deze focus op groei werd Ciratum eerder dit jaar door Great Place to Work verkozen tot een van de beste werkgevers binnen de consultancy (categorie: middelgrote werkgevers).

Balter kijkt ernaar uit aan de slag te gaan voor opdrachtgevers: “Door mijn basis af te wisselen met een doelgerichte aanpak wil ik bedrijven optimaal verder helpen. Wat mij prikkelt is het delen van ideeën, verbinden van de juiste schakels, inspelen op veranderende omstandigheden en de werkelijke behoefte van een klant beantwoorden.”

De kersverse business consultant is alweer de negende aanwinst van Ciratum dit jaar. In het tweede en derde kwartaal kwamen maar liefst acht nieuwe collega’s aan boord.

In maart 2022 gaat de volgende lichting van het traineeship voor starters van start.