Willem de Koning en Mark van der Boor aan de slag bij Groenewout

19 oktober 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Supply chain-consultancy Groenewout heeft de afgelopen maanden zijn team versterkt met Willem de Koning en Mark van der Boor.

Willem de Koning trad deze zomer in dienst bij Groenewout, waar hij als Senior Consultant is gestart. Hij is afkomstig van Vanderlande, een bedrijf gespecialiseerd in material handling-oplossingen, waar hij meer dan twaalf jaar werkte in verschillende functies.

Als System Engineer was De Koning verantwoordelijk voor het conceptuele en schematische ontwerp van material handling-systemen voor uiteenlopende klanten, waaronder retailers, e-commerce spelers, logistieke en pakketdienstpartijen en luchthavens. Zo heeft hij klanten mogen bijstaan als Amazon, DHL, FedEx en verschillende luchthavens, waaronder Hong Kong International Airport, Toronto Airport en Singapore Changi.

Willem de Koning en Mark van der Boor - Groenewout

Bij Groenewout, een bekroond adviesbureau op het gebied van supply chain en logistiek, zal De Koning zich vooral richten op logistieke haalbaarheidsstudies en het ontwerp van machinale magazijnoperaties, zoals e-commerce distributiecentra. 

Mark van der Boor is in september begonnen bij Groenewout als Consultant. Recentelijk afgestudeerd, zal hij zich richten op gebieden als (logistieke) modellering, operations research, data-driven supply chains, data-analyse en programmeren/simulaties.

De Koning en Van der Boor hebben beiden hun opleiding afgerond in Eindhoven. De Koning behaalde een master in Systems Engineering aan de TU Eindhoven, terwijl Van der Boor zowel een master als een PhD op zak heeft, behaald aan dezelfde universiteit.