Bob Bakker start als trainee bij De Issuemakers

31 januari 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Communicatiespecialist De Issuemakers heeft begin deze maand een nieuwe trainee in dienst genomen: Bob Bakker.

Bakker wordt hiermee de derde trainee bij het bureau uit Amstelveen, naast Michelle Derks en Lotte van der Woerd. De Issuemakers is een communicatieadviesbureau dat gespecialiseerd is in het monitoren, managen en aankaarten van (maatschappelijke) issues, en wordt geleid door het duo Mayke van Keep en Sybrig van Keep.

Met Bob Bakker halen ze een goede bekende aan boord. De young professional was tijdens zijn studie aan de Vrije Universiteit Amsterdam al werkzaam bij De Issuemakers. Met een master in politieke wetenschappen en een master in bestuurskunde op zak, kiest hij er nu voor om zijn carrière te beginnen bij het adviesbureau. 

Bob Bakker start als trainee by De Issuemakers

“Ik wist vanwege mijn stagetijd bij De Issuemakers goed waarvoor ik koos: een bureau vol met slimme mensen, die niet alleen professioneel en business minded zijn, maar ook oprecht maatschappelijk geëngageerd. Dat past bij mij en was een belangrijke voorwaarde voor mijn eerste baan”, zegt Bakker over zijn keuze voor zij nieuwe werkgever. 

Binnen De Issuemakers zal Bakker zich inzetten voor verschillende opdrachtgevers uit uiteenlopende sectoren. Het bureau werkt voor onder meer Aegon, American Express en Rabobank in de financiële sector, de Politie, NS en Gemeente Amsterdam in de publieke sector en corporates als KPN, IKEA en Facebook. 

Als het aan hem ligt, ontwikkelt Bakker zich vooral op het vlak van sociaaleconomische ontwikkelingen. “Daarvoor is hij bij De Issuemakers aan het juiste adres”, zegt Mayke van Keep.

De Issuemakers werd in 2007 opgericht en telt inmiddels een team van 20 consultants en communicatieprofessionals.