Robert van Veggel aan de slag bij Steens & Partners

28 oktober 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Na 22 jaar werkzaam te zijn geweest bij Hays besloot Robert van Veggel om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Terwijl hij nog altijd actief is binnen de detacheringsmarkt, startte Van Veggel onlangs als directeur bij Steens & Partners, waar hij verantwoordelijk is voor de regio Zuidoost-Nederland.

Van Veggel heeft gedurende zijn loopbaan uitgebreide ervaring opgedaan in de recruitment- en detacheringsindustrie. Hij sloot zich in 1997 aan bij de Nederlandse tak van werving- en selectiebureau Hays, en groeide door naar de rol van commercieel directeur. Vanaf 2010 vervulde hij de rol van algemeen directeur. Vanuit die functie hield hij zich met tal van kwesties bezig, zoals met commercieel management, business development, resourcing, human resources en innovatie.

Steens & Partners

Bij Steens & Partners, een interim management partij die zich richt op finance- en IT-rollen, is Van Veggel benoemd tot directeur voor de regio Zuidoost-Nederland. Het snelgroeiende bedrijf – afgelopen week is Steens & Partners voor het vijfde jaar op rij verkozen tot FD Gazelle – heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. 

Robert van Veggel, Steen & Partners

“Wij ondersteunen CFO's, senior finance management en finance recruiters bij de inhuur van freelance professionals op medior tot en met directieniveau voor kennis- capaciteits- en change vraagstukken”, zegt Remco Misset, managing partner van het bureau. Over de komst van de kersverse directeur zegt Misset: “We zijn verheugd met de komst van Robert. Hij is direct eindverantwoordelijk voor de verdere groei en ontwikkeling van de praktijk in Zuidoost Nederland vanuit ons kantoor in Eindhoven.”

Eerder dit jaar liet Van Veggel in gesprek met het FD onder meer weten dat de spanning op de Nederlandse arbeidsmarkt een kookpunt heeft bereikt. Terwijl de mismatch tussen vraag en aanbod van personeel zich de afgelopen jaren vooral heeft voorgedaan in gespecialiseerde functies (bijvoorbeeld functies als developer, analytics professional), heeft deze zich inmiddels als een olievlek uitgebreid over de rest van de economie.