Welk bureau wint het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi?

07 juni 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Vandaag even geen adviesopdracht en geen Lean-, Scrum-, of Agile-training op kantoor. Nee, vanmiddag zal worden gestreden om de titel Beste Adviesbureau Voetbalteam van het Jaar’ tijdens het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi. Dit voetbaltoernooi voor mannelijke en vrouwelijke consultants wordt gehouden op de voetbalvelden van voetbalvereniging DEV in Doorn.

Het Nationale Adviesbureau Voetbaltoernooi (NAV) wordt jaarlijks georganiseerd door Twynstra Gudde en AT Osborne. De opzet van het toernooi is ook dit jaar weer dezelfde, met competitie, sportiviteit en spelplezier als belangrijkste ingrediënten. Naast spannende voetbalwedstrijden staat het toernooi ieder jaar ook in het teken van informeel met elkaar in contact komen.

Dit jaar vindt het voetbaltoernooi voor consultants alweer voor de negende keer plaats. Een recordaantal van maar liefst 16 teams heeft zich aangemeld, afkomstig van de volgende adviesorganisaties: Twynstra Gudde, AT Osborne, Berenschot, Significant, Voogt, Pijl & Partners, BMC, APPM, GITP, Rebel Group, Viisi, Movares, OverMorgen en ReAsult.

Traditiegetrouw zal het Nationale Adviesbureau Voetbaltoernooi dit jaar weer plaatsvinden op de sportvelden van voetbalvereniging DEV in Doorn. Ook Consultancy.nl doet wederom mee met een uitstekende, goed voorbereide, top op het bot gemotiveerde en topfitte selectie en is daarnaast opnieuw een van de vertrouwde sponsoren, evenals de ROA.

Welk bureau wint het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi?

Format

De wedstrijden (er wordt 7-7 gespeeld op een half veld) zullen stipt om 16:00 worden afgetrapt. Teams die als eerste spelen en op tijd een warming-up willen doen wordt aangeraden om met het team uiterlijk om 15:45 op het veld te staan. Na de poulefase volgen er zoals gebruikelijk de (halve) finales en kunnen de deelnemende adviseurs na afloop van het sportieve gedeelte met elkaar genieten van een drankje en goed verzorgde barbecue, die rond 18:30 zal beginnen en tot omstreeks 20:00 zal duren.

Ongeacht het wisselvallige weer van de afgelopen dagen, belooft het vandaag een mooie dag te worden, hoewel aan het einde van de middag regenbuien zijn voorspeld. Zal het Berenschot lukken om hun titel te prolongeren? Gaat tweevoudig winnaar BMC opnieuw met de cup aan de haal? Of pakt Twynstra Gudde voor alweer de zesde keer de eindoverwinning? Of laat wellicht een van de nieuwkomers zien hoe hogeschoolvoetbal eruitziet? Rond de klok van 19:00 zullen we het weten.

Praktische informatie:

  • Aanvang wedstrijden-einde: 16.00-20.00 (verzamelen vanaf 15:30, eerste warming up om 15:45)
  • Locatie: DEV Doorn (sportpark Tuilland, buurtweg 3B)
  • Opzet op half veld, 7 tegen 7.
  • Inclusief BBQ, enkele consumptiebonnen en kans op eeuwige roem

De inschrijving voor het toernooi is inmiddels gesloten.