Bemiddelaar in finance professionals Finanxe breidt team uit

04 maart 2019 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Meer nieuws over

Finanxe, een detacheringsspecialist voor finance professionals, heeft zijn teams in Amsterdam en Arnhem de afgelopen periode versterkt met vier ervaren professionals: Bart Verplak, Els Klok, Anne Bongers en Lieke Brummel.

Bart Verplak heeft meer dan tien jaar ervaring opgedaan binnen de uitzendbranche. Hij begon zijn loopbaan bij Adecco, waar hij in het kader van zijn hbo-opleiding Marketing Management al eerder zijn afstudeerstage had voltooid en in zijn meest recente rol fungeerde als Senior Recruitment Consultant. 

Eind vorig jaar startte Verplak als managing consultant bij Finanxe in Arnhem, waar het bureau afgelopen jaar een nieuw kantoor opende. In zijn nieuwe rol richt hij zich, samen met Managing Consultant Jeroen Daalmeijer op het uitbouwen van het klantenportfolio – “een solide klantenbestand opbouwen, waarin wij als Finanxe als een betrouwbare en fijne partij worden ervaren”, licht hij toe. “Mijn ambitie is om goede professionals aan Finanxe te binden en ze een leuke opdracht te kunnen bieden bij onze opdrachtgevers.”

Els Klok is een ervaren communicatieprofessional die kan bogen op ruime expertise op het gebied van onder meer HR-consulting, coaching, e-recruitment, event management en webdesign. Voorafgaande aan haar professionele loopbaan rondde ze een opleiding communicatie af aan de Hanzehogeschool Groningen.

Sinds ze in december is gestart bij Finanxe, is Klok verantwoordelijk voor marketing & communicatie en vervult ze rol van contentmarketeer. Ze begon haar loopbaan als recruiter bij YoungCapital en werkte enkele jaren voor SpeelgoedNL, eerst als communicatie- en marketingmedewerker en later als teamleider. In 2017 ging ze aan de slag als communicatieadviseur bij Combinatie Herepoort.

Bemiddelaar in finance professionals Finanxe breidt team uit

Om intensief in te zetten op het gebied van marketing, besloot Finanxe naast Klok nog een ervaren professional aan boord te halen. Lieke Brummel is ook in december gestart en is samen met Klok verantwoordelijk voor de marketing- en communicatie-inspanningen van het bureau, voor zaken als bijvoorbeeld social media, nieuwsbrieven, marketingmateriaal, het organiseren van events en het leveren van ondersteuning bij het binden en boeien van medewerkers.

Waar Kloks specialisme ligt op communicatie, heeft Lieke Brummel een sterke achtergrond in marketing. Ze is afkomstig van ICT-Partners, waar ze tot eind vorig jaar verantwoordelijk is geweest “voor alles wat met marketing te maken heeft, van het opstellen en het uitvoeren van het marketing- en communicatieplan tot het adviseren van het management over diverse marketingvraagstukken”. In haar vroege loopbaan werkte Brummel zo’n zes jaar in de rol van PR & Marketingmedewerker voor M&A-specialist Marktlink Fusies & Overnames, en heeft ze vanuit die rol de marketingafdeling mogen vormgeven en uitbouwen.

Anne Bongers studeerde in 2014 af in International Business & Languages en heeft in haar daaropvolgende loopbaan ervaring op gedaan in verschillende coördinerende en leidende marketing- en communicatierollen. Zo werkte ze enkele jaren als Accountmanager bij The Learning Network, en tot voor kort als Recruitment & Communicatie Coördinator voor een ingenieursbureau.

Binnen Finanxe is Bongers verantwoordelijk voor de Finanxe Academy, “De plek voor ontwikkeling, zoals voorheen voor de groep talentvolle hbo en wo-afgestudeerden die bij Finanxe in dienst zijn getreden en op projectbasis ingezet worden bij gerenommeerde organisaties. Maar vanaf dit jaar ook voor de professionals van junior tot senior niveau binnen de organisatie”, licht ze toe. Deze professionals krijgen binnen Finanxe een persoonlijk ontwikkelprogramma aangeboden, waar Bongers zich de komende tijd op zal storten. Over haar nieuwe uitdaging zegt ze: “Na een goede start in het afgelopen jaar is het tijd om dit mooie concept verder uit te werken, een taak die ik graag op me neem. Ik kijk ernaar uit om het verder op- en uit te bouwen en te professionaliseren. Ideeën genoeg dus we gaan er iets moois van maken!”

Finanxe bestaat inmiddels alweer zes jaar. In 2013 opgericht in Groningen – toen nog onder de naam Finaxe – opereert de organisatie als een detacherings-, wervings-, en selectiebureau gericht op financiële professionals. Daarnaast biedt het als bemiddelaar ook freelance finance professionals op interim- en detacheringsbasis, zowel starters als meer ervaren finance professionals. De afgelopen jaren is het bureau sterk gegroeid en inmiddels is het actief vanuit vier kantoren (Groningen, Zwolle, Utrecht en Arnhem). Het team van Finanxe telt meer dan twintig professionals, die samen de dienstverlening aan interimmers, freelancers en klanten onderhouden.