Inelise Fröberg, Elsje de Jong en Sijmen van Groningen naar Boer & Croon

22 januari 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Managementbureau Boer & Croon heeft opnieuw drie nieuwe jonge talenten aangetrokken voor zijn Young Executive Management-programma: Inelise Fröberg, Elsje de Jong en Sijmen van Groningen 

Het Young Executive Management (YEM)-
programma van Boer & Croon is een driejarig traineeshipprogramma met een focus op implementatie, strategie en projectmanagement. De YEM’ers voeren gedurende het traject uiteenlopende opdrachten uit voor verscheidene opdrachtgevers.

Door het Management Development-programma verbeteren de jonge talenten hun vaardigheden en managementtechnieken, daarbij begeleid door senior managers uit het bedrijfsleven, die hen trainen, coachen en hun kennis delen. Zo worden de Young Executives klaargestoomd voor een baan in de consultancy. Inelise Fröberg, Elsje de Jong en Sijmen van Groningen zijn de nieuwste instromers in het YEM-programma.

Inelise Froberg, Elsje de Jong en Sijmen van Groningen - Boer & Croon
Inelise Fröberg rondde in 2017 haar master in Ondernemingsrecht af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, na er eerder al een master in Economics & Business te hebben behaald. Fröberg heeft enkele jaren werkervaring opgedaan als Junior Belastingadviseur bij
 accountants- en adviesorganisatie Schipper Groep.

Daar was ze onder meer verantwoordelijk voor het opstellen en controleren van uiteenlopende belastingaangiftes, het opstellen van overeenkomsten en de liquidatie van vennootschappen. Ook heeft ze stage gelopen binnen de afdeling ondernemingsrecht van een advocatenkantoor.

Elsje de Jong wordt vanuit het YEM-programma momenteel ingezet voor de project management office (PMO) binnen energieconcern Eneco. De afgelopen jaren heeft ze ervaring opgedaan als product- en promotion manager bij Bol.com, op het gebied van category management bij Ahold Delhaize, als strategieadviseur bij studentenadviesbureau De Kleine Consultant en als medewerker bij stagebemiddelaar Integrand.

De Jong behaalde een master in Civiel Recht aan Universiteit Leiden en deed tijdens haar studie reeds enige juridische ervaring op, onder andere bij een advocatenkantoor en bij een rechtswinkel in Leiden.

Sijmen van Groningen kan terugkijken op een succesvolle professionele roeicarrière, waarbij hij op het wereldpodium heeft mogen presteren. Afgelopen jaar volgde hij postgraduate vakken in Corporate Finance en Systems Thinking aan Harvard University. Eerder behaalde hij een master in Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam en een bachelor in International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Vorig jaar deed Van Groningen ervaring op bij Big Four-accountants- en advieskantoor KPMG, in de rol van Corporate Finance Executive. Eerder heeft hij stage gelopen binnen de Transaction Advisory Services praktijk van EY.

Anno 2018 telt het snelgroeiende team van Boer & Croon circa zeventig professionals, waarvan tien partners en zo’n veertig YEM’ers. Om nog meer jonge, ambitieuze starters, kennis te laten maken met Boer & Croon Management en met het YEM programma, organiseert het managementbureau eind deze maand het Boer & Croon Talent Event. Afgestudeerde talenten met maximaal twee jaar werkervaring kunnen dan ervaren hoe het leven van een Young Executive er bij Boer & Croon uitziet.