Werken bij Parthenon-EY: Noor Wildenborg, Consultant

30 september 2016 Consultancy.nl

Noor Wildenborg is in 2013 bij Parthenon-EY begonnen (destijds OC&C Benelux). Zij heeft Finance gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en deed naast andere nevenactiviteiten een bestuursjaar bij de studievereniging Sefa. 

“Als trotse Amsterdammer had ik nooit verwacht het Rotterdamse te gaan waarderen, tot ik bij Parthenon-EY kwam werken. Bij Parthenon-EY heb ik al ontzettend veel leuke projecten gedaan die variëren op onderwerp, branche, scope, industrie en teamsamenstelling. Één van de redenen waarom ik gekozen heb voor Parthenon-EY is de mogelijkheid om aan veel verschillende projecten in (relatief) korte tijd te werken. Mijn voorkeur ligt bij de Retail & FMCG vanwege de focus op consumentengedrag. De producten zijn tastbaar en het is makkelijk om je in de consument te verplaatsen.

Noor Wildenborg, Consultant, Parthenon-EY

Door het boutique karakter van Parthenon-EY is het mogelijk om ons te concentreren op strategische vraagstukken waarbij wij senior executives helpen om de richting van hun bedrijf te bepalen. Zo heb ik geholpen bij het adviseren van een vooraanstaande winkelketen over hun transitie van offline naar online.

Parthenon-EY is het kantoor voor jou als je op zoek bent naar een strategie consulting boutique, no-nonsense cultuur en korte afwisselende projecten.”

Noor Wildenborg is niet langer werkzaam voor Parthenon-EY. Per november 2017 is zij in dienst bij Heineken.

Nieuws

Meer nieuws over